Selebriti mafija: Zvezde koje su imale posla sa podzemljem

Poznate ličnosti koje su se družile ili su bile u vezama sa članovima mafije silno su se trudile da takve odnose sakriju. Ipak, tabloidima ništa nije promaklo...

.

Elizabet Harli

Lepu britansku glumicu povezivali su sa mafijaškom porodicom Kolombo iz Njujorka. Vođa tog klana Doni "Daska" Montemarono radio je sa Elizabet na jednom film, a mediji su pisali da su se vrlo brzo sprijateljili. Harlije bila svesna je Montemarono robijao zbog iznude i reketirenja, ali joj je prijateljstvo s njim bilo mnogo važnije od njegove mračne prošlosti.

Frenk Sinatra

Ujak Frenka Sinatre, Bejb Garavante, bio je član mafijaške grupe Moreti. Garavante je 1921. godine osuđen za ubistvo. Sinatra je bio poznat i kao vođa grupe „The Rat Pac“ za koju se šuškalo da je bila usko povezana s mafijom. Ipak, on je celog života odbacivao veze sa mafijom, iako je poznato da su njegovi roditelji sa njom usko surađivali.

Merilin Monro

Merilin je, navodno, poslednju noć pre smrti provela sa gangsterom Semom Đankanom. Njih dvoje su navodno bili u vikendici na jednom jezeru u Kaliforniji i on je, prema pričama, uspeo da ubedi glumicu da bi trebalo da izađe u javnost sa informacijom da ima aferu sa američkim predsednikom Kenedijem.

Lajza Mineli

Legendarna gej ikona bila je inspiracija umetnicima, a imala je i tesne veze sa podzemljem. Lajzu su povezivali sa čuvenom mafijaškom porodicom Gambino, a zabavljala se s mafijašem Đanijem Rusom.

Robert De Niro

Poznati glumac priznao je da se družio sa članovima mafije, ali smo za potrebe spremanja uloga. De Niro je sam nekoliko puta glumio mafijaše, a dok se pripremao za ulogu u filmu „Analyze This“ proveo je mnogo vremena s Entonijem Ruđijanom, poznatim i kao Debeli Endi.

Pratite nas i na Viberu!

Na taj način se i De Niro navodno povezao sa ozloglašenom porodicom Gambino. Ipak, njihova povezanost nikada nije dokazana.

Izvor: 24sata.hr