Ima 65 godina i đuska u klubovima: S kim je to uslikan u provodu?!

Božanstven glas, traumatičan život i filmska ljubav prema ženi. To su prve asocijacije na svetsku muzičku zvezdu. Iako ima 65 godina, voli noćni provod, a paparaci su zabeležili ples u kom nije skidao ruke sa njenog tela...

.

Sting (65) i Trudi Stajler (63) uskoro će proslaviti 25 godina braka. Odmaraju u Sen Tropeu, vole se, zabavljaju se i uživaju u miru.

.

Ali, nije oduvek Stingov život bio harmonija...

Svašta je pretrpeo, od siromaštva u ranom detinjstvu, preko kasnijeg razvoda, pa sve do depresije i paranoje, o čemu se veoma malo priča. Potrošio je najmanje dve decenije pokušavajući da se oslobodi teških frustracija iz detinjstva i tinejdžerskog doba. Još kao dete uhvatio je majku u neverstvu, a za očevu naklonost morao je stalno da se bori.

Novac i slava nisu mu doneli i sreću.

Pratite nas i na Viberu!

Ludački tempo kojim je "The Police" radio uništio je njegov brak, a još pre toga, stradalo je i njegovo zdravlje: oboleo je od kliničke depresije i paranoje, stigavši do ivice nervnog sloma.

Pokušavši da počne ispočetka, počinje da se zabavlja sa Trudi Stajler koja će mu postati druga supruga i majka još četvoro njegove dece.

Izvor: wannabe