Marija Radmanović o teškim životnim fazama: "Probala sam duže da patim, ali mi nije išlo"

Marija Radmanović poznata je po svojoj energiji i širokom osmehu, a svi koji su ikada bili u njenom prisustvu tvrde da voditeljka ume lako da zasmeje i zabavi ljude.

.

Pratite nas i na Viberu!

Ipak, poslednjih meseci je šarmantna voditeljka u žiži javnosti povodom glasina da se razvodi od supruga, proslavljenog košarkaša Vladimira Radmanovića.

Za sada par vešto izbegava odgovor na pitanje koje sve interesuje, a Marija je u intervjuu za “Story” pričala kako se bori sa problemima.

"Kao i svi koji žive u ovom ludom vremenu, svakodnevno se suočavam sa konfliktima, nesuglasicama, problemima, tugama, psihičkim i fizičkim bolovima, ali osmeh je moj odbrambeni mehanizam, pomoću kog brže i lakše prevazilazim teške trenutke. Moram da naglasim da ljudi poput mene nisu „lažno srećni“, već su uspeli da ono što izvorno nose u sebi aktiviraju i dovedu na viši nivo, kad prolaze kroz teške momente ili se suočavaju s nepravdama, krahovima, tugama… Osmeh je moj način života uz koji sve prođe brže i lakše. Probala sam da duže patim, ali mi nije išlo“.

.

Poznata po iskrenosti, Marija ne krije da je u svom životu prolazila kroz depresivne periode, ali i da se uvek od njih brzo oporavila.

"Depresivni momenti pripadaju samo meni. Ne želim da opterećujem ni porodicu ni prijatelje, jer znam šta znači uviđavnost, a svesna sam i da svako ima svoje brige. Podrazumeva se da ću se u alarmantnim situacijama okrenuti najbližima, ali šta god da se dešava, nastojim da akutnu fazu patnje "pregrmim" sama. Kad su baš teški trenuci, a takvih je u mom životu bilo nekoliko, ta faza je trajala desetak dana, a onda je sledio period oporavka“, rekla je Marija.

Izvor: gloria.rs