Svetozar Cvetković: „Svako ima pravo na svoju privatnost, što se tiče bilo čega, pa čak i onoga što je vezano za zdravlje“

Glumac Svetozar Cvetković gostovao je u emisiji „150 minuta“ gde je sa domaćinima Jovanom Vukojević i Dejanom Pantelićem otvoreno govorio o povratku glumi nakon pauze koju je napravio zbog bolesti.

.

„Čini mi se da svako ima pravo na svoju privatnost, što se tiče bilo čega, pa čak i onoga što je vezano za zdravlje. A kako su u pitanju javne ličnosti, onda ste odmah „prst u oko“. Ja prosto gledam na to kao na neke trenutke u životu kada ste u stanju da prelomite neke stvari, kada ste u stanju da se borite sa nekim stvarima, kada ste u stanju da se borite za svoju porodicu, za sve ono što vas okružuje, sve ono što u vama izaziva emocije, što vas na neki način vezuje i daje smisao životu koji ćete živeti ukoliko želite da ga živite i koji ste živeli s porodicom s kojom ste živeli“, rekao je Cvele na početku razgovora.

Popularni Cvele govorio je o svojoj porodici i deci, vraćanju glumi i novom filmskom angažmanu koji ga trenutno okupira u projektu "Voja sinovljeva" Nemanje Ćeranića.