Ove poznate ličnosti su usvojene! Bili su siročići, a sada su bogati i uticajni

Mogli ste primetiti da u poslednje vreme poznate ličnosti usvajaju decu, pružajući im tako bolji život, ali manje poznata činjenica je da su mnogi od tih poznatih i slavnih takođe nekada bili napušteni siročići.

.

Bil Klinton

Njegov otac je poginuo u saobraćajnoj nesreći nešto pre njegovog rođenja, a majka ga je ostavila kod svojih roditelja kako bi mogla da završi studije. Nakon nekoliko godina, vratila se po Bila sa novim suprugom, planirajući da započne život ispočetka. On je bio drugi predsednik Amerike po redu koji je usvojen (prvi je bio Gerald Ford).

Nelson Mendela

Kada mu je otac umro, imao je samo devet godina, pa ga je odgajao poglavica Tembu plemena.

Džon Lenon

Nakon što je njegov otac napustio njegovu majku, ona je postala nesigurna u sebe i plašila se da vodi brigu o detetu. Lenona su tako odgaji njegovi tetka i teča. Imao je i polusestru koju je usvojila druga porodica, a koja do devedesetih godina nije znala da uopšte ima brata. Možete zamisliti njeno iznenađenje kada je čula vest.

Merilin Monro

Njena biološka majka je bila izuzetno mentalno nestabilna, pa je starateljstvo nad ćerkom prepustila svojoj prijateljici. Teta Grejs, kod koje je mala Norma živela, nije bila u stanju da se stara o detetu, tako da se ona ubrzo našla u domu za nezbrinutu decu. Svoje detinjstvo je provela po raznim sirotištima, a teta Grejs ju je posećivala s vremena na vreme. Sa 16 godina dat joj je ultimatum – da bira ili da se uda ili da je proslede sledećem sirotištu. Tako je Merilin Monro ušla u svoj prvi brak.

Džek Nikolson

Pola života ovaj glumac je verovao da ima stariju sestru, a onda je slučajno saznao istinu. Ispostavilo se da je žena za koju je verovao da mu je majka, u stvari njegova baka, dok je njegova “sestra” u stvari njegova biološka majka. Rodila ga je sa 17 godina, pa je brigu o detetu i starateljstvo na sebe preuzela njena mama.

Pratite nas i na Viberu!