Stefano Gabana zapušio usta Majli Sajrus: "Samo nas ignoriši, molim te."

Pevačica Majli Sajrus na Instagramu se obrušila na modnu kuću Dolce&Gabbana jer oblače prvu damu Amerike Melaniju Tramp.

.

Majli je objavila fotografiju svog brata Brajsona, s revije poznatog italijanskog brenda i napisala:
“Čestitam bratu na prvoj reviji. Nikada nije bio njegov san da postane model jer on jedan od najnadarenijih muzičara koje sam ikad čula, ali porodici Sajrus je svojstveno da sve proba jednom i da prihvatimo mogućnosti koje nas teraju izvan zone komfora. Verujemo da svaki dan treba isprobati nešto novo. Čestitam ti i jako sam ponosna na tebe, sve od Nešvila do Italije. P.S. Dolce&Gabbana, ne slažem se s vašom politikom, ali podržavam što slavite mlade umetnke i dajete im mogućnost da se pokažu“, napisala je.

.

Na njenu primedbu reagovao je i Stefano Gabana objavivši istu fotografiju.
“Mi smo Italijani i politika nas ne zanima, pogotovo ne američka. Mi izrađujemo odeću, a ako ti misliš da se baviš politikom objavljujući postove u teškom si neznanju. Ne treba nam tvoje mišljenje, ni komentari i sledeći put nas samo ignoriši, molim te“, poručio joj je Gabana bez dlake na jeziku.

.

Pratite nas i na Viberu!

Inače, Majli Sajrus je tokom predsedničke kampanje, poput mnogih zvezda podržavala Hilari Klinton, a kada su italijanski dizajneri odlučili da neće da bojkotuju Melaniju Tramp kao neke druge modne kuće, naišli su na negativne komentare, pa sada mnogi bojkotuju njih. Modni duo je to iskoristio, pa su izbacili majice s natpisom – “bojkot“.

Izvor: B92