Pobesneli Maks i prelepa Šarliz nisu se slagali!

Glumica Zoe Kravic, ćerka Lenija Kravica, prokomentarisala je navodnu svađu između Šarliz Teron i Toma Hardija tokom snimanja post-apokaliptičkog filma "Mad Max: Fury Road" iz 2015. godine.

.

Tokom gostovanja kod Endija Koena, Zoe je odgovorila na pitanje jedne gledateljke da li je primetila "svađu" između Teron i Hardija na setu filma u kojem je glumila Toast the Knowing.

Zoe je odgovorila: "Da. Nisu se slagali."

"Bili smo u pustinji jako dugo i mislim da su svi bili umorni i zbunjeni i nostalgični za domom i nismo videli ništa osim peska šest meseci. Poludiš stvarno."

.

Kad je Koen insistirao za detaljnijim objašnjenjem, rekla je: "Ne znam da li je bio jedan problem, mislim da jednostavno nisu kliknuli. Kao u letnjem kampu. U nekom trenutku svi imaju neki problem sa svima."

Pratite nas i na Viberu!

Šarliz je i sama ranije komentarisala da joj je Hardi ostavio poruku nakon snimanja da je "jeb*** noćna mora", ali cela poruka je zapravo nekako i simpatična jer u njoj piše: "Ti si apsolutna noćna mora, ali si i jeb*** fantastična. Na neki način ćeš mi faliti. S ljubavlju, Tomi."

Tako da verujemo da između njih nema zle krvi.

.

Izvor: MTV