Showbiz vesti

Rat na Tviteru: Tramp blokirao Stivena Kinga, J.K. Rouling ga brani!

Pisac Stiven King konstantno je napadao Trampa na Tviteru: Ali ga je američki predsednik samo zbog jednog tvita blokirao.
14.06.2017. - 11:31h

Predsednik SAD Donald Tramp blokirao je slavnog pisca horora Stivena Kinga na Tviteru, piše “Vašington post”. King je jedan od najupornijih i najkreativnijih Trampovih kritičara na Tviteru još od izbora u novembru.

– Dolazak Trampa na vlast me plaši više od bilo čega drugog. Prestravljen sam idejom da on postane predsednik – rekao je King Ronu Čarlsu, uredniku “Vašington posta”, u intervju u septembru koji je uživo prenošen na Fejsbuku.

Nakon što je Tramp izabran za predsednika, slavni pisac horora nastavio je da osuđuje njegove izjave na Tviteru, sve do juče kada je King rekao da mu je onemogućeno da vidi tvitove američkog predsednika.

"Tramp me je blokirao da ne mogu da čitam njegove izjave na Tviteru. Možda bi trebalo da se ubijem", tvitovao je King.

Svetski mediji pišu da je blokada usledila zbog tvita o Ivanki Tramp i da je to jednostavno za američkog predsednika bila kap koja je prelila čašu.

Stiven King je u jednom od svojih tvitova poručio Ivanki sledeće: “Da je Ivanka odrasla na farmi, kao neki od nas, znala bi da njen otac sada žanje upravo ono što je posejao”, prenosi honey.nine.com.au.

Ubrzo se oglasila i popularna spisateljica Džoana Ketlin Rouling, takođe oštar Trampov kritičar, koja je obećala da će obaveštavati Kinga o tvitovima američkog predsednika.

King je posle prvog oglašavanja na Tviteru povodom Trampovog postupka, napisao da nije utučen.

Pratite nas i na Viberu!

Za mnoge Trampove kritičare biti blokiran od strane predsednika SAD je zapravo pokazatelj uspeha, da su se njihove reči čule, da su njihove poruke uznemirile Trampa ili bar onog koji vodi računa o njegovom nalogu.

Izvor: Telegraf