Da li znate da se Nataša Bekvalac TAJNO udala za Daču, a otkrila je zašto i kako se to desilo...

Pevačica Nataša Bekvalac bila je u braku sa Danilom Ikodinovićem, ali su se razveli 2012. godine. Ona je jednom prilikom ispričala kako se tajno udala za Danila, ali i kako ga je zaprosila.

.

Pratite nas i na Viberu!

"Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla foto-albume", ispričala je Nataša tada. Sve se odigralo posle Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija 2005. godine na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato. Nataša je zaprosila Daču, a već sutradan su zakazali venčanje.

"Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Imala sam bele japanke i jeftinu dugu belu lanenu haljinu. Danilo je bio presladak u farmerkama, japankama i beloj majici kratkih rukava. Isti venčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na venčanju u hotelu, kobajagi, potpisali.

Znali smo da ni njegovi, ni moji roditelji ne bi razumeli naš mali hir i da bi se mnogo naljutili, pa smo se poslužili lažima", rekla je Nata tada za Story.

Izvor: blic.rs