Melanija u šemi sa šefom obezbeđenja "Tifanija"?!

Ako je verovati švajcarskim medijima koji se, navodno, pozivaju na izvore iz Vašingtona, razvod američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije je već dogovoren, a ubrzo je kao “dokaz” osvanuo i jedan tvit spisateljice i dramaturga Monike Birn koja tvrdi da zna za “jedan sočan trač koji objašnjava sve”.

.

Švajcarski “NZZ News” objavio je ove tvrdnje pozivajući se na Kloda Tejlora, bivšeg saradnika u predizbornom timu porodice Klinton.

Tejlor tvrdi da je dobio poverljive informacije da su Donald i Melanija već potpisali papire za razvod. Od početka Trampovog mandata mediji pišu da nešto u braku Melanije i Trampa ne valja, piše 24sata.hr.

Prvo je Tramp Melaniju rastužio na inauguraciji, a onda ona nekoliko puta nije želela da ga drži za ruku. Jednom ga je čak i udarila po ruci.

Bračni par živi odvojeno. Donald je u Vašingtonu, a Melanija u Njujorku. Navodno je ostala u njihovom stanu zbog sina, a ako i idu zajedno na put, spavaju u odvojenim krevetima, piše “US Weekly”. Mediji tvrde kako je Melanija izgubila interes za svog muža.

Ove glasine podgejao je i nova šokantna vest na Tviteru koju je plasirala spisateljica i dramaturg Monika Birn, a koja kaže da Melanija vara Trampa godinama i to sa šefom obezbeđenja “Tifanija”.

.

– Mislim da je sad trenutak da podelim sočan trač za koji već dugo znam. Ne mogu da imenujem izvor, ali savetujem novinarima da to dobro istraže. Melanija godinama ima aferu sa glavnim čovekom obezbeđenja radnje “Tifani” koja je smeštena u Trampovoj kuli. Donald za to zna. Imaju dogovor, da će se razvesti ako Donald izgubi izbore. Međutim, on je pobedio, pa su morali da ponovo definišu ugovor. Ona je sad zarobljena u tom braku sve dok je on predsednik – piše Birnova na Tviteru.

.

Ako je verovati Bernovoj, ova afera nije tajna čak ni za samog Trampa. Čak, prema njenim rečima, razvod je bio gotova stvar pre godinu dana, ali da je sve stopiranao kada su se pojavile prve ankete koje pokazuju da bi Tramp mogao da pobedi na izborima. Da ne bi ugrozili Trampove šanse da postane 45. predsednik SAD, razvod je odložen, a Melanija je dogovorila nove uslove pod kojima će ostati u braku.

Pratite nas i na Viberu!

To navodno podrazumeva da razvod nije opcija dok je Tramp na funkciji, mada nije poznato šta je Melanija dobila zauzvrat. Pretpostavlja se da je Tramp morao prilčno da plati zarad “mira u kući”

Ova vest nije naišla na potvrdu, ali ni na demanti Bele kuće, iako se već dva dana o tome piše na društvenim mrežama.

Izvor: Gloria.rs