Izabrana prva trojka za finale "Super ljudi".

Glasovima publike u finale su se plasirali Darko Đorđević, Jovan Stević i Luka Pirić.

.

U prvoj polufinalnoj epizodi "Super ljudi" njih trojica su oduševili svojim sposobnostima i veštinama publiku i žiri. Dok je Darko morao da poveže repliku lobanje sa pravom devojkom, Jovan STević svojim brzomislećim matematičkim mozgom dođe do šifre za otvaranje sefa, Luka Pirić se trkao sa vremenom i vodom koja je pretila da ga potopi samo jednim oružjem- Rubikovom kockom.

KAKO JE SVE TO KOMENTARISAO ŽIRI, PROČITAJTE OVDE

A šta su oni sami rekli na uspeh koji su postigli.

Darko Đorđević: „Osećam se fenomenalno, uopšte nisam očekivao i maksimalno sam uzbuđen, ne mogu da verujem da sam prošao dalje.“ Prva pomisao Darku bila je „šta je sledeće?“, da li može da bude teži zadatak od ovog koji je na kraju ipak uspešno rešio. „Mogu samo da verujem da će biti nešto još ekstremnije. Svi su divni ljudi, drago mi je što sam ih upoznao i nadam se da ćemo se družiti i dalje, neka se ne ljute što nisu prošli. Idemo dalje“, kaže ovaj mladić koji je zbog neverovatne sposobnosti pamćenja i pre svega skromnosti i iskrenosti, oduševio publiku.

Jovan Stević: „Ja sam prezadovoljan. Nadam se pobedi, ali rezultati će pokazati, publika će glasati.“ Ovaj šarmantni matematičar, koji računa brže od Đurinog digitrona, dok računa obavezno i nasmeje publiku i žiri: „Nije to samo talenat, treba i razgovarati sa publikom, podeliti neku šalu. Želim da publika shvati kakav sam ja čovek, da nisam neko uzvišeno biće, a najbolji će pobediti.“ Pobeda bi mu značila da reši svoje teško materijalno pitanje, ali ističe kako mu je ovaj šou značio jer je skrenuo pažnju sa njegove materijalne situacije na njegov matematički talenat.

Luka Pirić: „Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam prošao i da mogu i dalje širiti ovo umeće slaganja Rubikove kocke.“ Kaže da mu je tačka u bazenu bila strašna: „Iskreno, nisam probao pre nastupa i bilo je strašno, nisam znao šta me čeka. Ovo je vrh, ne znam šta bi produkcija gore mogla da smisli.“ Ovaj mladi specijalista za sklapanje Rubikove kocke, koji je oduševio publiku i žiri brzinom i uslovima se nada pobedi: „Kada bih pobedio voleo bih da svoju porodicu odvedem na neko putovanje i deo novca bi uložio za preuređenje kuće.“

Pratite nas i na Viberu!