Melanija opet oduvala Trampa, ali kakve veze s tim ima Mišel Obama?

Prvi bračni par Amerike ponovo je žrtva podsmeha svetske javnosti zbog čudnog ponašanja prve dame Melanije. Za dva dana dva snimka u kojima je gospođa Tramp šljepnula muža po ruci kad je pokušao da je uhvati za ruku, a mediji su se momentalno dosetili i napravili paralelu sa bivšim prvim parom Mišel i Barakom Obamom koji se nikad nisu libili da pokažu emocije u javnosti.

.

Čitači govora tela, psiholozi, analitčari, marketing magovi i ostala svita koja se bavi analizom ponašanja, jednosglasno je zaključila da se između Melanije i Trampa nešto čudno dešava, ali da to sigurno nije ljubav.

.

Njihovo pojavljivanje u javnosti i ophođenje jedno prema drugom, neverbalno naravno, doveli su stručnjake do zaključka da među njima nešto debelo ne štima i da je Melanija tužna ptičica zarobljena u Trampovom zlatnom kavezu.

.

Ali, bez obzira na svoj (ne)srećni bračni život, Melanija je sada u obavezi da se sa mužem pojavljuje na važnim manifestacijama, turnejama, nastupima i, u skladu sa tim, ima da se ponaša po protokolu. A Melanija se ne ponaša (doduše, ni muž njen, ali nije sad to tema).

Prvo su bili u zvaničnoj poseti Izraelu i već na prvom koraku, Melanija se saplela. Ne na crveni tepih, nego na pravila ponašanja. Kada je Donald pokušao da je uhvati za ruku, ona ga je fljusnula u stilu "bež' tamo!"

.

Posle toga su skoknuli do Rima, a gospođa Tramp nije ni zakoračila na zemlju po kojoj je hodao Cezar, a već je uspela da napravi novi gaf u starom maniru: kada je Donald pokušao da je uhvati za ruku, taj emotivni gest izbegla je neophodnim sklanjanjem kose sa lica. Ovako:

.

Istog trenutka, na Tviteru je, osim podsmeha, usledio završni udarac: zvanični fotograf Bele kuće za vreme Obaminog mandata Pit Souza objavio je fotku bez reči, a koja govori više od oba toma "Tihog Dona":

Holding hands.

Објава коју дели Pete Souza (@petesouza) дана

.

Mišel i Baraka Obamu narod je voleo, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog toga što su se ponašali kao zaljubljeni golupčići u svakoj prilici u kojoj je to bilo dozvoljeno.

.

Nije džabe Hičkok rekao: "Srećno oženjen je samo onaj čovek koji razume svaku reč koju njegova žena nije rekla."

.

Pratite nas i na Viberu!