Mali princ se rasplakao: Zašto je Kejt Midlton izgrdila Džordža usred venčanja

Vojvotkinja od Kembridža je na venčanju svoje sestre Pipe bila zadužena za brigu o najmlađima koji su imali važan zadatak. Međutim, jedan od njih bio je neposlušan...

.

Kejt Midlton je sve vreme nadgledala grupu dečaka i devojčica koji su nosili cveće odentično obučeni, a kako su svi mlađi od pet godina bilo je jasno da neće sve ići glatko.

Vojvotkinja od Kembridža sve vreme je držala situaciju pod kontrolom, pokazivala mališanima, među kojima su bili njen sin Džordž i ćerka Šarlot, da budu tihi i brinula da sve prođe u najboljem redu.

Međutim, maleni Džordž bio je nepažljiv, pa je napravio grešku zbog koje je Kejt oštro reagovala.

.

Portali su došli su do fotografija uplakanog Džordža, pa su se mnogi pitali o čemu je reč. Kasnije se pojavio snimak koji bi mogao biti povezan s tim incidentom - naime, mama ga je javno izgrdila.

Na snimku koji je objavio sajt Metro vidi se kako, dok ostali mališani mirno stoje, Džordž trčkara oko svoje tetke Pipe i u jednom trenutku joj staje na prelepu belu venčanicu vrednu 40 000 funti. Potom se vidi kako vojvotkinja od Kembridža grdi naslednika britanskog trona.

Pratite nas i na Viberu!

Kako je napisao Metro, budući kralj nije delovao srećno zbog toga.

.

Izvor: glossy.espreso