Basti je smuvao Anu, ali kako nam je promakao njegov brat?!

Pored toga da je ludo zaljubljen u svoju suprugu Anu Ivanović, o najpoznatijem srpskom zetu Bastijanu Švajnštajgeru ne zna se mnogo. Par trenutno živi u Čikagu pošto je nemački fudbaler potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Čikago Fajer.

.

Tobajas koji je od Bastijana stariji tri godine, pre nekoliko godina je prestao da se aktivno bavi fudbalom, ali još uvek je u svetu sporta. Trenutno radi kao pomoćnik sportskog direktora juniorskog kluba Bajern Minhen

Sightseeing in Chicago with my lovely wife @anaivanovic and my big brother! Thanks for visiting us, @tobias_schweinsteiger!

Објава коју дели Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) дана

.

Ali to nije razlog zbog kojeg se pojavljuje u medijima. Naime, Tobajasa naprosto obožavaju pripadnice nežnijeg pola koja smatarju da je sportista neverovatno privlačan!

Ich hatte 3 superschöne Tage in Chicago! Jetzt warten aber große Aufgaben in München #Chicago #München #baller #brotherlove #family

Објава коју дели Tobias Schweinsteiger (@tobias_schweinsteiger) дана

.

Pa čak ni činjenica da je 15 godina u vezi sa devojkom Sarom sa kojom ima jednogodišnjeg sina, ne čini ga ništa manje poželjnim. Naprotiv!

Kurz Ruhepause.... baller #miasanmia #fcbayern

Објава коју дели Tobias Schweinsteiger (@tobias_schweinsteiger) дана

.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: Gloria.rs

#BALLER #bananenflanker #footballislife

Објава коју дели Tobias Schweinsteiger (@tobias_schweinsteiger) дана