Enrike Iglesias podržao Slavka Kalezića, ovaj mu odgovorio "Te kjero mi amigo"

U Kijevu, glavnom gradu Ukrajine, sutra počinje 62. "Evrosong", Srbija nastupa prva u četvrtak. Ekscentričnost crnogorskog predstavnika dopala se svetskoj zvezdi Enrikeu Iglesijasu.

.

U Kijevu sutra počinje 62. "Evrosong", a prve polufinalne večeri, pod rednim brojem šest, nastupiće predstavnik Crne Gore Slavko Kalezić, koji će pevati pesmu "Space".

Od predstavnika bivših jugoslovenskih republika sutra će ulaz u subotnje finale pokušati da obezbedi i Slovenija, koju predstavlja Omar Naber sa pesmom "On my way". Srpska predstavnica Tijana Bogićević otvoriće u četvrtak drugo polufinale sa numerom "In too deep", a posle nje nastupaju i predstavnici Makedonije i Hrvatske - Jana Burčeska ("Dance alone") i Žak Hudek ("My friend").

Na društvenim mrežama brojni su komentari da Podgoričaninu Slavku Kaleziću (31) ne priliči da se na nastupima na kojima predstavlja Crnu Goru pojavljuje golog torzoa, sa velikom pletenicom na glavi i odeven u uske helanke ili suknje.

Međutim, njegova ekscentričnost dopala se svetskoj zvezdi Enrikeu Iglesijasu (41) koji mu je uputio podršku na engleskom i španskom jeziku u video-poruci:

- Zdravo Slavko, ja sam Enrike. Znam da se takmičiš na "Evrosongu" i želim ti mnogo sreće u predstavljanju Crne Gore. Mnogo zagrljaja, mnogo sreće i drži se!

Morning Amsterdam! #amsterdam #promo #tour #preparty #montenegro #space #wecanbeasone #eurovisioninconcert #show #spectacle Love, S xx

Објава коју дели Slavko Kalezić (@slavkokalezic) дана

.

Kalezić je video u kome ga Iglesijas pozdravlja okačio na "Instagram" uz komentar: "O moj Bože! Ostao sam bez teksta! Enrike Iglesijas me podržava na evrovizijskom putovanju. Volim te mnogo! Te kjero mi amigo! Grasijas!"

Izvor: Novosti