Majli Sajrus već tri nedelje nije ni prišla marihuani!

Mladoj pop-zvezdi izgleda ponovo cveta cveće u životu, sudeći po njenim poslednjim izjavama.

.

Majli Sajrus je otkrila da je u potpunosti prestala da puši travu, a to je za jednog ozbiljnog konzumenta marihuane veliki poduhvat. Dvadesetčetvorogodišnja glumica/pevačica tvrdi da je sada potpuno čista i osvrnula se na vezu sa Liamom Hemsvortom.

Govoreći o upotrebi marihuane, rekla je da tri nedelje nije ni prišla travi i da je potpuno prestala da konzumira alkohol, kao i da joj ništa od toga nije teško palo.

– Ja kad nešto hoću, onda je to je***o lako za mene. Ali da me je neko terao da prestanem, ja ne bih jer je to samo moja odluka. Znam tačno gde sam sada i znam šta želim od sledećeg albuma, izjavila je Majli.

Pratite nas i na Viberu!

Osvrnuvši se na raskid sa Liamom, za koga se navodno udaje ove godine, rekla je da joj je bilo potrebno da mnogo promeni kod sebe, a da nije želela da bude sa nekim ko nije spreman na promene.

– Morali smo ponovo da se zaljubimo jedno u drugo, izjavila je.

Majli je nedavno potvrdila da su oni ponovo zajedno i da su obnovili veridbu koju su raskinuli 2013. godine kada se u javnosti pojavila noseći stari verenički prsten.

– Čudno je. Sav moj nakit je od šećerne pene i gumenih medvedića, a ovo je pravi komad nakita. Razmišljala sam da ga zamenim jednorogom, ali sam odlučila da ga ipak ovako nosim jer me on iskreno voli.

.

Izvor: Noizz