Instagram zvezde: Kris Džener obožavaju, a kralja niko ne voli!

Na web stranici AreaVibes sprovedeno je istraživanje i objavljena lista omiljenih i omraženih slavnih osoba na toj društvenoj mreži, koja se bazira na lajkovima i na generalnom prizvuku komentatora. Što više pozitivnih komentara neka zvezda ima, to je fanovi više vole - i obrnuto.

.

Kris Džener je prava „svaštarka“: rijaliti zvezda, mama, prijateljica, partnerka, poslovna žena, ponekad čak i modna ikona - a sada toj listi može da doda i "najvoljenija osoba na Instagramu".

.

Kris Džener našla se na samom vrhu liste "pozitivaca", a prate je Vin Dizel na drugom i Le Bron Džejms na trećem mestu. Džej Lo se smestila na četvrto mesto, Kloi Kardašijan na peto, dok je Lejdi Gaga deseta na listi.

.

Najviše lajkova po objavi ima kraljica Instagrama Selena Gomez.

.

Leo Mesi je drugi, Tejlor Svift je treća, a Kendal Džener četvrta zvezda ove liste. Njena sestra Kendal nalazi se na šestom mestu, One Direction pevač Hari Stajls na sedmom, Bijonse na osmom, a Kim Kardašijan na broju deset.

Titula najomraženije Instagram zvezde pripala je američkom glumcu i pokerašu Danu Bilzerijanu.

.

Prate ga Kortni kardašijan, Kara Delivinj, Majli Sajrus, i Keti Peri

U top 10 slavnih s najmanje pozitivnih komentara našli su se i Drejk (7), Kendal (8) i Kajli Džener na devetom mestu liste.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: MTV