Ćerka Tanje Vojtehovski „podivlja“ kad mamu kritikuju!

Zahvaljujući tome što su veoma sličnih stavova i što su poslednjih godina obe sazrele i potpuno upoznale jedna drugu, novinarka Tatjana Vojtehovski i njena kćerka Tijana, organizator na televiziji, izbrisale su čuveni generacijski jaz.

.

Iako ne poriču da umeju da se sporečkaju, za razliku od vremena kada je Tijana bila mala, danas sve probleme rešavaju razgovorom.

– Nije samo ona sazrela, obe smo, zajedno. Nisam više kontrol frik, ne insistiram da sve bude u redu, i to u koordinatama mog “u redu”. Sva očekivanja prema Tijani svela sam na najmanju moguću meru. Shvatila sam da ljudi nisu džuboks da u njih ubaciš dinar i da sviraju šta ti hoćeš. Živim bez očekivanja, ali sa nadanjima, ispričala je "Gloriji" autorka emisije "Život priča".

A o tome kako podnosi breme mamine popularnosti, Tijana kaže:

– Nije mi smetalo što se pojavljuje u novinama, niti što svako može da ima mišljenje o njoj, pa makar ono i ne bilo lepo. Ali, kad god bih čula kako je neosnovano kritikuju, podivljala bih. Isto bih reagovala i da je moja mama prodavačica jabuka. Uvek sam je branila, veoma sam ponosna na nju.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: Gloria