Kako je Bekam smuvao Viktoriju: Ona pijana, on s roditeljima

U intervjuu “Vogu” govorila je i o periodu kad je sva sitna i neugledna, ali već velika muzička zvezda, zavela fudbalera Mančester junajteda Dejvida Bekama. "Kad sam ga prvi put videla, bila sam pijana. Dogodilo se to u svečanoj loži Mančester junajteda pa su mi detalji u magli. Znam samo da sam se zaljubila na prvi pogled. Da, ljubav na prvi pogled postoji! Kasnije sam morala da naučim sve o fudbalu, naročito o pravilu ofsajda".

.

U autobiografiji “My Side” slavni fudbaler, Viktorijin suprug, ovako opisuje taj događaj:

– Delovala je prilično opušteno. Ona i Mel Bi su popile nekoliko čaša vina. Mislio sam da sam je impresionirao golom koji sam dao na utakmici. Međutim, ona nije ponela naočare, tako da skoro ništa nije videla. Stajao sam, ona je gledala u mene. Pretpostavljao sam da nema pojma ko sam. I da li igram za Mančester ili Čelsi. Ni da li sam uopšte tog dana igrao.

Dizajnerka je još za “Vog” rekla:

– Dejvid je stajao po strani sa svojim roditeljima, nije za šankom pio sa ostalim fudbalerima, što mi se odmah svidelo. Tražio mi je broj telefona, i on još uvek čuva avionsku kartu na kojoj sam mu ga zapisala.

.

U Bekamovoj verziji to izgleda slično, ali ipak malo drugačije:

– Viktorija i Mel su se vratile u ugao, a ja sam nastavio da se družim s mamom i tatom. Ubrzo je otišla. Propala je moja prva velika šansa. Na sledećoj utakmici na Old Trafordu ona je bila na tribinama. Tog puta sam morao da je “startujem”. Ona i Mel su posle meča došle u klupske prostorije. Pile su šampanjac kad sam prišao i pozdravio ih. Viktorija je izgledala fantastično u tesnim crnim pantalonama i kratkom topu kaki boje. Imala je neku pegu na grudima u koju sam neprekidno zurio. Ponovo nisam znao šta da kažem, pa sam otišao do šanka da donesem turu pića. Tamo se ona stvorila pokraj mene. Šta da joj kažem? Kako je to biti pop zvezda? Ili da joj pričam kako izgleda igrati fudbal za novac? Ne sećam se kako, ali razgovor je nekako počeo. Pamtim da je u jednom trenutku krenula u toalet. Otpratio sam je, i dok sam je čekao, rekao sam sebi: sad ili nikad! Kad je izašla, pozvao sam je na večeru. Odgovorila mi je da mora odmah da se vrati u London jer u ponedeljak “Spice Girls” putuju u Ameriku. Ali – tražila je moj telefon. Tad sam se već bio solidno osmelio, pomislio sam da može da izgubi moj broj ili da zaboravi da me pozove pa sam joj rekao prilično odlučno: “Ne, Viktorija, ti ćeš meni dati svoj broj. Ona je preturala po tašni i pronašla samo bording kartu za let do Londona. Otcepila je deo i na njemu napisala broj svog mobilnog telefona. Onda ga je prežvrljala i napisala broj kod svojih roditelja. Još čuvam to parče papira, mada sam, čim sam se vratio kući, broj prepisao na bar dvadeset papirića i izlepio ih po sobama – da ga slučajno ne izgubim.

.

Šta je bilo posle? Venčali su se 1999, dobili četvoro dece (sinovi Bruklin, Romeo i Kruz, kćerka Harper), postali su glamur atrakcija broj jedan i takvi ostali godinama. Dejvid više ne igra fudbal, Viktorija se bavi modom, a Mel Bi, koja se ovde pominje, ima troje dece, jedno sa holivudskim glumcem Edijem Marfijem koji je očinstvo priznao tek posle DNK testa. Poslednji put dospela je u medije nedavno, kad je reagovala na izjavu pevača Robija Vilijamsa da je vodio ljubav sa svim spajsicama.

– Ja sam jedina sa kojom nije – izjavila je Mel Bi, indirektno priznajući da su Robi i Viktorija imali seks. O ovom slučaju gospođa Bekam se nije izjašnjavala u intervjuu “Vogueu”.

Izvor: Gloria