Folkerka i Beli Preletačević kolege sa studija: "Bio je najglasniji i profesori su ga obožavali"

Katarina Grujić studirala je s kandidatom za predsednika Srbije Lukom Maksimovićem, poznatijim kao Ljubiša Preletačević Beli, na jednom privatnom beogradskom fakultetu za medije i komunikacije.

.

Folkerka je godinu dana bila u istoj grupi s Belim i za to vreme se nisu razdvajali. Tada ni jedno ni drugo nisu mogli ni da sanjaju da će jednog dana biti poznati i uspešni u poslu kojim se danas bave. Oni su prekinuli kontakt 2012. godine, kada je Grujićeva napustila fakultet zbog takmičenja ”Zvezde Granda“.

“Beli i ja smo bili u istoj grupi na fakultetu. Ko bi rekao da će tako daleko da dogura? Drago mi je zbog njega, jer ga poznajem kao vrednog, dobrog i poštenog dečka. Žao mi je što nemam naše zajedničke slike da vam pokažem kakvi smo bili, taj laptop mi je uništen odavno”, kaže pevačica za “Kurir” i nastavlja – “Beli je bio najglasniji i borio se za ljudska prava. Prvi se javljao za sve i predvodio je našu grupu. Bio je omiljen u društvu jer je bio glavni zezator i pozitivac. Profesori su ga takođe obožavali”.

Katarina kaže da su često izlazili po kafanama, gde ju je “maltretirao” da mu ispunjava muzičke želje i peva Seku Aleksić.

“Nisam se nadala da će se kandidovati i počastvovana sam što sam nekada učila s njim. Izgleda da smo mi iz te grupe dosta napredovali. Ne bih javno otkrivala da li ću glasati za njega jer smatram da je to samo moja stvar u koju se ne mešaju čak ni moji roditelji.”

Izvor: kurir.rs