Uskoro četvrti brak: Tom Kruz se ženi 26 godina mlađom koleginicom

Posle razvoda sa Kejti Holms, Tom Kruz nije imao nijednu ozbiljnu ljubavnu vezu. Sve do sada...

.

Posle godina i godina samačkog života, slavni glumac i sajentolog Tom Kruz (54) se ponovo zaljubio i to ovaj put u 26 godina mlađu koleginicu Vanesu Kribi (28).

Glumicu je primetio na snimanju serije "The Crown" filma, kada je odlučio da se oženi četvrti put i tako ispuni želju njegove majke koja je preminula u februaru u 80 godini. Zatim, odmah je odlučio da je angažuje za šesti deo filma "Nemoguća misija", koji ćemo imati prilike da gledamo u bioskopima sledeće godine.

"Kada je bila na setu, odmah se videlo da među njima postoji hemija. Vanesa je odmah dobila ulogu. Kruz ju je oduševio svojim šarmom i energijom", rekao je izvor za strani sajt hollywoodlife.com.

Vanesa je rođena u Vimbldonu u Engleskoj. Ubrzo nakon što je završila fakultet počela je da dobija uloge u pozorištu i na filmu. Igrala je u ostvarenju "Jupiter Ascending" sa Milom Kunis i Čaningom Tejtumom.

Podsećamo da su sve Kruzove bivše žene bile glumice - Mimi Rodžers, Nikol Kidman, Kejti Holms, a postoji priča da se za svaki od ovih razvoda krije sajentološka crkva.