Čola: "Čobanica nasred livade uzela mi je nevinost"

Poznati pevač otkrio je pikanterije seksualnog iskustva s jednom Hercegovkom.

.

Zdravko Čolić, svojevremeno najveća jugoslovenska pop-zvezda, svoju privatnost je koliko - toliko uspeo da sačuva, ali ipak nije mogao da odoli novinarima željnih senzacije, pa je nedavno progovorio o svojim seksualnim iskustvima iz mladosti.

Iz te ispovesti, piše hercegovina.info, saznaje se da je Čola prvo seksualno iskustvo imao na livadi s Hercegovkom.

- Prvi seks sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. Kraj Mostara postoji mesto Potoci, gde su me više puta "napale" starije devojke.

- Jedna od njih, s velikim "sikama" i malom guzom, dosta mi se svidela. To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega, da li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspela da me obradi kako valja, ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se na kraju ništa nije desilo. Morao sam da pričekam čobansku varijantu koja je za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok, završio je intimnu ispovest Zdravko Čolić.