Luka Raco: "Uf, Rista i ja se u jednoj ogromnoj stvari razlikujemo... "

Dvadesetšestogodišnjak koji je zahvaljujući manekenstvu upoznao prirodnu javnog posla, a 2013. godine je dobio svoju prvu glumačku ulogu u seriji „Sinđelići“. Od tada mu se život promenio i modeling je stavio u drugi plan. Nema omladinca koji ga ne zna kao Nenada Ristića Ristu, a tim povodom smo i popričali sa njim.

.

- Poistovećujem se sa Ristom u nekim segmentima kada sam ja bio u srednjoj školi. Ali... Uf, Rista i ja se u jednoj ogromnoj stvari razlikujemo... On je nenormalno neodgovoran!

Složio se sa Draganom Mićalović i Vučićem Perovićem, da je Boris Komnenić neprikosnoveni šaljivdžija na snimanju, ali još jednog glumca posebno ističe...

- Ne samo zato što mi je "otac" u seriji, ali sa Goranom Radakovićem sam se i privatno združio. Čak smo zajedno nekoliko puta i izašli u kafanu. Često volim da se našalim kako smo nas dvojica ista generacija.

Priznaje da mu je u početku snimanja serije bilo teško, ali je vremenom "kupio fore“ od starijih kolega.

- Nemam idola. Svaki uspešan čovek koji voli svoj posao je za mene uzor.

Dragana Mićalović otkriva pikanterije o "Sinđelićima": U pauzama od snimanja igramo se "šuge" i "otpisanih"! Ponašamo se kao petogodišnjaci!

Televizija ili pozorište?

- Film ili serija definitivno!

Luka Raco van televizije....

- Slobodno vreme provodim sa porodicom. Najčešće su to ručkovi i večere. Pored toga, sport je obavezan, ali i provod po klubovima bar jednom nedeljno.

Iako Rista važi za jednog od najvećih zavodnika, u Lukinom ljubavnom životu stvari izgledaju mnogo drugačije...

- Solo sam i ne razmišljam o devojkama. Doći će to nekad... Nikada popularnost nisam koristio u lične svrhe, ali ne mogu da garantujem da nekom nisam bio interesantniji baš zbog toga. Kad bolje razmislimo, to je možda više bilo iskorišćavanje mene (smeh).

Pročitajte još i:

Vučić Perović: "Ako se ne snađem u glumačkim vodama, za pet godina ću otići na Aljasku da čuvam irvase"

Seriju Sinđelići možete gledati OVDE!