Branka Pujić novo lice Sinđelića: "Božanstveno je biti partner Voji Brajoviću"

Četvrta sezona domaće serije „Sinđelići“ počinje sa emitovanjem 6. marta na Prvoj televiziji. I dalje ćemo u glavnom glumačkom sastavu gledati Voju Brajovića, Borisa Komnenića, Gorana Radakovića, ali će ovog puta lik Lile tumačiti Branka Pujić.

.

S obzirom na to da serija prati život jedne savremene srpske porodice i govori o njihovim običajima i moralnim vrednostima, Branka Pujić ističe da je to suština svakog čoveka.

"Ako imamo dobre porodične korene, ne može nas nijedan vetar u životu oduvati. Zahvaljujući stabilnoj porodici, znaš gde si i ko si. Imala sam sreću da sam rođena u zdravoj zajednici za koju sam i dan-danas vezana, podjednako kao i za onu koju sam stvorila sa svojim suprugom“.

Branka je već dva puta radila na sličnim projektima, ali ovaj posebno ističe.

"Božanstveno je biti partner Voji Brajoviću. Jako se dobro razumemo kao prijatelji i kolege, što je dalo izvanredan rezultat i u našem partnerskom odnosu u seriji. Cela ekipa me je prihvatila kao da sam od prvog dana tu. Posebnu bliskost imam i sa klincima. Čast mi je što sam deo ovakve serije" - izjavila je Branka za Prva.rs.