Ljubavni slučaj Eve Ras: „Neću da arče moje du.e!“

Glumica smatra da je rimejk kultnog ostvarenja Dušana Makavejeva u režiji Milutina Petrovića očajna kopija originala iz 1967. i da je glavna glumica matora za tu ulogu.

.

Eva Ras (76) razmišlja da presavije tabak i tuži autore rimejka čuvenog filma „Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT“!
Uloga Izabele u filmu Dušana Makavejeva proslavila je našu glumicu, a čuvena je scena kad ona leži na krevetu sa crnom mačkom na sebi.

Njenu ulogu sada, u savremenom viđenju Milutina Petrovića, tumači Ljuma Penov, što se uopšte ne dopada Evi.
- Niko nema pravo da ponavlja kultne scene iz filma, što nije rimejk. Tužiću ih zbog mrtvog Slobodana Aligrudića, izlapelog Makavejeva i sebe. Neću da dopustim da oni moju d.pe arče. Oni su iskopirali pola filma. Lažu po medijima da su od mene dobili podršku. Odbila sam da igram. Nikad ne odbijam studente, a nisam prihvatila poziv jer sam na snimanju zatekla kretensku atmosferu.

Eva nije zadovoljna ni izborom svoje naslednice.

.

- Imala sam tada 26 godina i moje d.pe je bilo mlađe od guze te žene. Ona je stara za tu ulogu, a ne samo zbog dupeta. Ona gine u filmu i što je mlađa, tragedija je potresnija. Moja junakinja je izgledala kao da ima 20, a ona kao da ima 40 godina. Šta fali mom d..ttu da ga treba zameniti? Ne mogu da podržim te plagijatore i lopove. Tužbu ću podneti, ali sam zgrožena da jedan profesor zloupotrebljava studente i zaklanja se iza njih.
Režiju filma potpisuje devetoro reditelja pod vođstvom Milutina Petrovića, koji je prilično oštro odgovorio slavnoj glumici.
- Klint Istvud je rekao: „Mišljenje je kao d.pe, svako ga ima.“ Ali veoma, veoma retko neko ima tako opičeno i zabavno d.pe, ovaj mišljenje kao Eva. Moglo bi se reći - mišljenje je kao guza, nije svakome seksi. Ja i svi iz ekipe „Ljubavnog slučaja“ zaista obožavamo Evu Ras, probali smo da učinimo sve da bismo bili makar blizu autorskog i umetničkog nivoa koji je ceo originalni film iz šezdesetsedme dostigao, ali nisam siguran da smo dostojni tabloidnih i rijaliti šou kapaciteta gospođe Ras.

Izvor: Kurir