Showbiz vesti

Bojana Barović odbrusila svima koji misle da je dojenje u javnosti razlog za zgražavanje

Manekenka nije očekivala da će njena fotografija na kojoj doji ćerku Leonu izazvati toliko burne reakcije na društvenim mrežama.
10.02.2017. - 15:42h

Bojana je u avgustu prošle godine sa suprugom Nikolom Rokvićem dobila ćerku koju, kako ističe, doji od prvog dana. Kada se time pohvalila na Instagramu, i objavila fotografiju na kojoj doji Leonu dok sedi kod šminkera, dobila je neočekivane komentare.

"I samo zgražavanje na tu temu me zgražava, neshvatljivo mi je", rekla je manekenka za magazin "Gloria".

"Pored niza pozitivnih, bilo je i negativnih ocena. Do sada sam se, tokom karijere, navikla na negativne komentare o sebi, ali kad je u pitanju dojenje u javnosti ili uopšte sama fotografija dojenja, bila sam zaista revoltirana. Ne bih želela nikoga da vređam, ali mislim da ljudi koji na takvu, sasvim normalnu i uobičajenu stvar gledaju s gađenjem ili nekom seksualnom konotacijom, imaju ozbiljan problem sami sa sobom" istakla je i dodala:

"Nažalost, živimo u društvu gde su se osnovne moralne vrednosti potpuno poremetile, pa možda nije ni čudo što su druge stvari oko nas koje nisu nimalo prirodne, kao što su silikoni ili bezrazložna golotinja na televiziji i u javnosti, postale društveno prihvatljive, a dojenje tabu tema".

Izvor: blic.rs