Bred Pit se uselio kod nove devojke: "Napravio nam je pakao od života!"

Svetski tabloidi požurili su da obaveste javnost da je glumac zaboravio Anđelinu Džoli i da svolju ljubav poklanja lepoj glumic. Brat njegove navodne devojke na Instagramu je ispisao roman o slavnom glumcu.

.

Pošto je jedan američki tabloid objavio da se Bred Pit već uselio kod Kejt Hadson, njen brat Oliver, kojeg znate iz serije “Rules of Engagement“, na Instagramu je progovorio o tome.

.

“Da, uselio se i ovo je pakao. Neuredan je do bola! Pije iz je*enih tetrapaka i ostavlja otvorena vrata kad god ide da obavi nuždu. I to kad je u mojoj kući! Ukratko, nije dobro. Tako da, Brede, vreme je da se iseliš. Želim nazad svoj život. Popušiću jednu lulu sa tobom, a onda se gubi. Zahvaljujemo ti. Našao sam svoju medicinsku narukvicu, poslaću ti je... Ok...“

.

Oglasila se i njihova majka Goldi Hon koja je napisala da Bred čini njenu ćerku jako srećnom, a onda je Oliver nastavio:

“Zove me ’brate’ zbog čega sam se posvađao sa svojim pravim bratom Vajatom koji sad ne želi da priča sa mnom. Insistira da ga moja decka zovu ujka B i izgubio je moju najmlađu ćerku da dokovima Santa Monike, nismo znali gde je dva dana. Moja mama stalno flertuje sa njim, nosi te seksi spavaćice po kući sad... ceo dan. A stari sve vreme govori – Ma, nema veze, to je Bred Pit“

Čini se da se poznata porodica lepo našalila na račun tračeva. Mada, u svakoj šali ima pomalo istine.

Izvor: Bulevar.B92