Showbiz vesti

Demi Mur prošla kroz pakao kad ju je Ešton Kučer ostavio

Demi Mur je više od tri decenije u žiži i dugo je negovala imidž nedodirljive, glamurozne žene. Onda ju je 15 godina mlađi suprug prevario i napustio, posle čega je usledio nervni slom.
02.01.2017. - 13:34h

Kada su se Demi i Ešton pre pet godina rastali, većina je načula samo da je on našao mlađu cicu i da se Murova teško nosi sa tim. U pozadini priče, odvijala se prava drama.

Demi je jedne večeri uzela prekomernu dozu lekova posle čega je kolabirala, a usplahiren glas je tada pozvao 911 u pomoć. Taj snimak je procurio u javnost.

- Ne može da govori, ima napad, grči se, držimo je na zemlji - rečeno je hitnoj službi.

Isti glas je rekao i da je glumica "pušila nešto" slično tamjanu. Inicijalni izveštaji su otkrili da je Demi duže vreme koristila "whip-its" (male boce kompresovanog azotsuboksida koje se koriste za kuvanje i pečenje, a kada se udahne momentalno diže) i "spajs" (sintetička marihuana).

Gradski tužilac u Los Anđelesu je tada primenio sve moguće trikove da se "whip-its" izbriše iz spornog snimka.

U vreme kada je Demi doživela napad, Ešton je bio u Brazilu. Pošto je čuo šta se desilo, napustio je gig Bruna Marsa i doleteo u Los Anđeles.

Demi je ubrzo iz bolnice puštena kući. Krije se od novinara i ne pojavljuje se u javnosti. U oporavku joj pomaže prvi suprug Brus Vilis. Mesec dana posle napada, Demi se prijavila u kliniku za odvikavanje, zbog problema s drogom i poremećajem u ishrani. Tu je bila u potpunoj izolaciji mesec dana.

I na kraju jedan zanimljiv podatak. Sin Klinta Istvuda je prošle godine otkrio da je Ešton varao Demi Mur sa njegovom tadašnjom devojkom Sarom Lil. Naravno, Kučer je posle tog javnog otkrića pobesneo i optužio Istvuda da je to uradio samo da bi obezbedio dodatni publicitet pre premijere svog filma "The Longest Ride".

I ako niste znali - snimanje serije "Dva i po muškarca" je bilo jako čudno za glavne glumce Eštona Kučera i Džona Krajera jer je Krajer osamdesetih bio u vezi sa Demi Mur, a Kučer je kasnije ušao u brak sa njom.

Izvor: Noizz