Gde ćete za "novaka"? Aca Lukas, Nada Topčagić, Bajaga, Georgiev...

Narodna skupština, Zemun, Borča ili Novi Beograd - izbor zavisi od vašeg muzičkog ukusa, kraja u kojem živite ili društva koje odaberete.

.

CENTAR

.

Za doček Nove godine u centru, koji organizuje Skupština grada, građani 30. decembra mogu da se zagreju uz Acu Lukasa i "Bijelo dugme", a zatim sutradan u 2017. godinu da uđu uz Bajagu i Plavi orkestar.

NOVI BEOGRAD

Novobeograđani će biti u dilemi da li da se upute u centar za doček ili da dođu ispred "Merkatora". Opština Novi Beograd organizovala je doček za svoje meštane, pa tako okupljene u novogodišnjoj noći zabavljaće Master Blaster, Inspektor Blaža i Vlado Georgiev.

Novobeograđani će imati i reprizu 1. januara kada će nastupati S.A.R.S, Grupa 3 i Beogradski sindikat.

BORČA

I žitelji sa leve obale Dunava imaće organizovano slavlje i to u Borči, ispred novog tržnog centra "Šopi".

Čelnici opštine Palilula sprovode poslednje pripereme zabavnog programa za novogodišnju noć. Najzvučnije ime među izvođačima je Nada Topčagić, a pred ponoć najavljeni su i trubači.

ZEMUN

Zemunci već drugu godinu organizuju sebi doček. Udruženje građana "Moj grad 11080" uz pomoć opštine, sponzora i prijatelja postaralo se da Veliki trg 31. decembra odzvanja dobrom atmosferom. Posetioci će u Novu godinu ući uz poznate pesme "Ju grupe" i Miloša Radovanovića, finaliste "Zvezda Granda", a program će voditi Bojan Ivković, voditelj emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Za okupljene su organizovani kuvano vino, kuvana rakija, kafa i čaj, a pred ponoć neće izostati i vatromet.

Izvor: Blic