Ko je ovo pored Koje?

Komedija "Stado", koja prati život glumaca iza kamere, premijerno je prikazana u beogradskom Sava centru. Glumac Nikola Kojo, prvi put kao reditelj, okupio je veliku glumačku ekipu, a interesovanje publike za ovaj film je vrlo veliko. Premijera u Sava centru samo je jedna od tri premijere što govori kolika je zainteresovanost javnosti da pogleda rediteljski prvenac Nikole Koje. Ekipa Prve bila je na licu mesta i iz prve ruke zabeležila atmosferu, a samo za vas otkrivamo ko je lepa plavuša pored Nikole.

.

Nikola Kojo se 2007. godine oženio manekenkom Aleksandru Đurić sa kojom ima tri ćerke.

Aleksandra Kojo bila je jedna od naših najlepših manekenki. Međutim, kada se udala za Nikolu, prestala je da slika editorijale i šeta pistama širom Evrope.

Par je bio osam meseci u vezi pre nego što su se venčali, a 2008. godine dobili su ćerku Anu. 2013. godine postali su roditelji bliznakinja, a kako je glumac u više navrata pričao, porodični život mu sasvim odgovara.

Inače, zgodna Sarajka je široj javnosti postala prepoznatljiva po ulozi u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga", reklamnim bilbordima za "Beogradsku filharmoniju".

.

Izvor: Blic