Kraljica zanoveta Kejt zbog kratkih suknji, ali Harijeva devojka je ozbiljno nadrljala!

Srce riđokosog princa osvojila je poznata američka glumica, javljaju britanski mediji. Reč je o Megan Markl (35), glumici delom afroameričkog porekla, koju je televizijska publika upoznala gledajući hit serije Fringe i Suits. Britanski mediji takođe javljaju da kraljevska porodica nije ni najmanje srećna zbog ovog Harijevog izbora.

.

"Miror" javlja da je Megan već nekoliko puta u Londonu posetila Harija, pri čemu se upoznala i s vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža Vilijamom i Kejt.

Par se navodno upoznao u Torontu tokom leta, na promociji fondacije Invictus Games, koja ima za cilj da olakša život osobama sa nekim invaliditetom.

Britanski mediji javljaju da kraljevska porodica nije ni najmanje srećna zbog ovog Harijevog izbora. Baš naprotiv, već su našli tri razloga zbog čega princ Hari ne bi trebalo da bude s lepom glumicom!

Naime, mediji pišu da je pravi skandal to što se jedan britanski princ zaljubio u Amerikanku, ali to nije jedino što im smeta.

Veliki problem na putu ka prihvatanju ove Harijeve odluke biće i to što je Megan starija od princa (iako samo tri godine), kao i činjenica da je ona već bila u braku. Marklova je, naime, dve godine bila udata za Trevora Englesona.

To, ipak, ne smeta Hariju, koji uživa u ljubavi.

"Srećniji je nego što je bio proteklih mnogo godina. On je trenutno u veoma opuštenom periodu života i Megan je naišla u pravo vreme", kaže izvor blizak "nestašnom" princu.

Izvor: Story