Majklu Džeksonu bi pozlilo da vidi s kim se zabavlja njegova ćerka

Paris Džekson (18), ćerka kralja popa, ludo je zaljubljena - u momka kojeg je upoznala na sastancima anonimnih alkoholičara. I to je najmanji problem što se tiče njene porodice.

.

Njegovo ime je Majkl Snudi, ima 26 godina (dakle, osam godina je stariji od nje) i bubnjar je pank-rok benda Street Drum Corps.

"Pop princeza" upoznala ga je ove godine na sastancima anonimnih alkoholičara, dok je pokušavala da sredi svoj život nakon pokušaja samoubistva 2013. godine, a danas ga predstavlja kao srodnu dušu i ljubav svog života.

Njihove slike na Instagram profilima pokazuju koliko su zaljubljeni i koliko su se našli, ali neki i nisu baš oduševljeni ovom vezom.

national hug a drummer day

Фотографија корисника Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) дана

.

Naime, Majkl je već optužen da je rasista zbog tetovaže sa zastavom Konfederacije, preko koje stoje slova CFH. Ta zastava simbol je onih koji se zalažu za ropstvo u SAD, a CFH je skraćenica za "Cowboys From Hell" i referiše na bend Pantera, čiji je frontmen svojevremeno morao da se izvinjava zbog nacističkog pozdrava.

Фотографија корисника Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) дана

.

Frka oko tetovaže nije se smirila ni kada ju je Majkl preradio u plamen, ali onda je Paris rešila da objasni neke stvari.

Ona je na društvenim mrežama naglasila da je Majklova ideja bila da prekrije tetovažu, da je čak želeo totalno da je zacrni, ali se plamen ispostavio kao bolje rešenje.

"Mene baš briga za tetovažu. Znam da ju je uradio zbog svog omiljenog benda. Dovraga, Lynyrd Skynyrd, jedan od mojih omiljenih bendova, maše tom zastavom. Sad, moj dečko je rešio da je prekrije o svom trošku. Njemu se ne sviđa što se rasizam vezuje za to na isti način na koji se nacizam vezuje za svastiku i satanizam za keltske i paganske simbole", napisala je Paris, uz zaključak kojim je stavila tačku na celu tu priču.

"Šta god da nosi na svom telu, ja ću ga uvek voleti. Ali to što se trudi da poštuje ljude svih rasa, dosta govori o njemu", smatra Paris.

Izvor: 24sata

clarence & alabama

Фотографија корисника Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) дана