Showbiz vesti

Gde prođe Tom Kruz, tu trava ne raste: Dvoje dece okrenuo protiv majke, jedno odbacio od sebe!

Otkako se razvela od Toma Kruza glumica Nikol Kidman nije uspela da održi dobre odnose sa usvojenim ćerkom i sinom.
04.10.2016. - 13:02h

Glumci Nikol Kidman i Tom Kruz su tokom braka usvojili dvoje dece, sina Konora i ćerku Belu. Nakon razvoda, deca su ostala da žive sa ocem i pod velikim pritiskom Sajentologije postali su poražavajuće otuđeni od majke.

Nakon tvrdnji da je Tom prisluškivao razgovore svoje supruge, nove tvrdnje navode da je glumac zajedno sa crkvom u periodu gadnog razvoda, činio sve da bi okrenuo decu protiv Kidmanove.

Novinar Stiv Kenan u svojoj knjizi "Fer igra: Neverovatna neispričana priča o Sajentologiji u Australiji“ piše o ovim strašnim detaljima.

"Deca su prisustvovala "treninzima“ gde su slušali gomilu uvredljivih komeentara na račun Nikol. Čak su i sami Bela i Konor jednom prilikom rekli da u majci vide potencijani izvor probelma kao što ih je crkva učila. Oni su razmišljali kako crkva nalaže“, otkrio je Džon Brusoa, nekada blizak Tomov prijatelj.

Brusoa dodaje još da su majku predstavljali kao podmuklu osobu i velikog neprijatelja.

Čak su i sama deca jednom prilikom rekla da ne žele da viđaju majku ako to mogu da biraju jer je ona izvor problema.

Bela danas ima 23 godina, a Konor 21.

Interesantno, ćerkicu Suri, iz braka sa Kejt Holms, Tom Kruz nije video već više od dve godine, prema pisanju časopisa “The National Enquirer”.

Šta se događa i koji je razlog tome?

Prema izvoru časopisa “The National Enquirer” Tom Kruz za Suri jednostavno nije prisutan, ni fizički ni psihički. “On kao da nije zainteresovan da bude deo svakodnevnog života svoje ćerke. Kejt daje sve od sebe da bude dobra i uspešna mama ali ne može zameniti oca. Tom nije viđen u javnosti sa svojom ćerkom više od dve godine – a to je već petina njenog života.” 

Izvor blizak glumcu dalje otkriva da je bilo situacija kada se Tom Kruz nalazio blizu Suri, kao na primer u Njujorku samo par blokova dalje, a da ipak nije ostvario kontakt sa ćerkom.

Razlog Tomovog otuđenja od Suri možda leži u njegovoj posvećenosti Crkvi sajentologa. Prema pisanju nedeljnika “InTouch” Suri nije proglašena za “supresivnu” osobu od strane sajentologa, ali Kejt jeste, a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma.

#katieholmes #suricruise

Фотографија корисника Suri Cruise (@ohmysuricruise) дана

U Crkvi sajentologa “supresivna” osoba je ona osoba koja napusti ili priča protiv Crkve sajentologa.

Bivši član Crkve sajentologa je izjavio za časopis “The National Enquirer” da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima a po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila “supresivni” akt, kao što je to učinila Kejt kad je napustila sajentologe.

Za razliku od Nikol, Kejti je bar uspela da zadrži dete...

Izvor: Superžena.B92, Gloria