Miloš Biković u ruskoj hit seriji "Kuhinja" koja se emituje na Prvoj!

Popularna ruska visokobudžetna serija "Kuhinja" već neko vreme ulepšava večeri gledalaca Prve televizije, a junaci ovog humorističkog formata već su osvojili brojna srca u našoj zemlji. Interesantno je, međutim, da će se "družini" malog moskovskog restorana "Klod Mone" uskoro pridružiti i naš glumac Miloš Biković, koji će stati rame uz rame sa dokazanim zavodnicima Maksom i Kostjom.

.

Miloš će se ekipi pridružiti u sedmoj sezoni serije čije snimanje je počelo, sada već davne 2010.

- Serija je rađena pre 6-7 god, nisam sasvim siguran, postoji 6 sezona „Kuhinje“, tako da se ja tu posle pojavljujem kao Srbin, vlasnik hotela gde se nalazi restoran, tačnije kuhinja, otkriva Miloš za Exkluziv i dodaje:

- U seriji sam pravi Srbin. Moj lik je poprilično nezreo, ali bilo je jako zabavno i iskoristio bih priliku da pozovem gledaoce da gledaju ovu fantastičnu seriju.
Radnja ovog sitkoma koji je u rekordnom roku osvojio gledaoce u Srbiji, odigrava se u Moskvi, tačnije u ruskim restoranima. Već u prvoj sezoni emitovanja serija je postala apsolutni hit u Rusiji, a kanal STS na kom je emitovana bio je najgledaniji u udarnom terminu.

U prvom planu serijala je mladi, ambiciozni Maksim, Maks Lavrov koji sanja da postane veliko kulinarsko ime. On počinje da radi u najskupljem moskovskom restoranu “Klod Mone” koji drži Dmitri Nagiev, koji je inače poznati ruski glumac. Dok budu pripremali hranu za goste, ispunjavali svoje i tuđe želje, postajali prijatelji ili neprijatelji, ulazili u ljubavne veze… Maks i osoblje restorane zapadaće u neverovatne, nepredviđene komične situacije.

Seriju možete gledati OVDE!