Šta je najpraktičnije Nataša Pavlović uradila ovog leta?

Od ponedeljka, 19. septembra, gledaoci Prve televizije ponovo počinju druženje sa voditeljkom Natašom Pavlović svakog radnog dana u 16.30, a emisija “Praktična žena”. I u ovoj sezoni nataša će unositi u vaše domove domove toplinu, savete za jednostavniji život. Za PRVA.RS Nataša otkriva kako reaguje kad joj žene prilaze na ulici, ko otvara novu sezonu i šta ćete novo gledati.

.

Za lepšu svakodnevicu tim praktičnih žena i dalje će nuditi brza, jednostavna i efektna rešenja za celu porodicu i originalne savete namenjene ženama i muškarcima. Pooznate ličnosti nastaviće da se pokazuju u sasvim drugom svetlu ali i da nesebično sa auditorijumom dele svoje male tajne domaćinstva.kuhinju, jela, zabavu, zatim praktična uputstva za negu, lepotu, zdravlje, porodicu i kuću.

- Uveliko smo u snimanju tako da sam zaboravila da sam bila na odmoru. Sad krećemo, i publka se uželela, i mi smo se uželeli, imamo novu energiju i srećni smo jer stvaramo nove emisije.

Koji su noviteti u novoj sezoni?

- Mi toliko svega imamo da ne znam šta bismo još mogli da dodamo. Ali, novo je da ćemo češće imati lekare koji će obavljati konkretne preglede i scenografija će nam biti veća.

Prva gošća u novoj sezoni biće proslavljena košarkašica Milica Dabović koja će sa gledaocima podeliti korisne savete I otkriti na koji način održava svoje domaćinstvo.

- Milica Dabović nam je otvorila i prvu sezonu i dogovorile smo se da nam to bude tradicija, da će nam ona otvarati svaku sezonu, donela nam je sreću.

Šta će nam Milica pokazati u prvoj „Praktičnoj ženi“ ovog septembra?

- Pravili smo ajvar, Milica je pokazivala vežbe za dobar izgled, a pokazaćemo vam kako da se deca bolje organizuju pre škole.

#Ajvar moj prvi

Фотографија корисника Nataša Pavlović (@prakticna.zena) дана

.

Da li u kući koristiš savete iz „Praktične žene“?

- Da, naravno, primenjujem savete i koje sam znala i koje nisam znala, žene mi prilaze na ulici i dele one meni savete i ja njima, doživljavaju me kao svoju blisku drugaricu iako me ne poznaju. Ja uživam u tome, osećaju me kao svoju. Evo baš juče mi je prišlo dete, kaže „mama mi pravi palentu kao vašu, ali dodaje još i ovo...

Šta je najpraktičnije što si uradila ovog leta?

- Vezano za emisiju, napravila sam rainbow smoothie, a privatno - to što šam se spuštala niz najopasniji rolerkoster u Španiji i Italiji.

#parkaventura adrenalin junkie Ona tacka u 3.redu sto mase sam ja (mikroskop potreban:)

Видео запис корисника Nataša Pavlović (@prakticna.zena) дана

.

Bilo da gledaoci traže modnu inspiraciju ili praktično rešenje za kuhinju, da žele da vežbaju ili se igraju sa decom na kreativan način, “Praktična žena” će svakog radnog dana u 16.30 na Prvoj televiziji otkrivati cake koje možete izvesti lako uz minimum troškova i vremena.