Na najvećeg holivudskog frika padaju najlepše žene Holivuda. U čemu je trik?

Kakav je on muškarac kada je isprovocirao Džonija Depa da u napadu ljubomore svojoj prelepoj ženi ispiše poruku krvlju na ogledalu?

.

Čovek zbog kojeg Džoni Dep dobije napad ljubomore i iseče se da bi pisao poruke krvlju, bi mogao da bude zgodni srcolomac čija karijera je u usponu, ali teško da bi iko pomislio na šezdesetjednogodišnjaka koji iza sebe ima pet propalih brakova.

Pa ipak baš Bili Bob Tornton je izgleda bio u šemi sa bivšom suprugom Džonija Depa - Amber Herd. Da, dok je bila u braku i da, Džoni je saznao i pošizeo, piše portal 24sata.

Tornton i Herdova glume zajedno u njenom poslednjem filmu i iako je razlika u godinama između njih 31, ovo nije prvi put da sedokosi glumac zavede neku ženu za kojom uzdišu muškarci širom sveta.

Nekada je bio u braku sa Anđelinom Džoli. Bili su mračni i zanimljivi. Nosili su flašice s krvlju oko vrata, na crvenom tepihu nisu oklevali da kažu kako su u limuzini koja ih je vozila na taj događaj upravo imali seks. Džek Nikolson, Voren Biti, Erol Flin? Male bebe u poređenju s Bilijem Bobom.

On ne izgleda kao Bred Pit i jedna je od najvećih enigmi u svetu šoubiznisa. Koja je njegova tajna uspeha s prelepim ženama?

Tornton, koji je sa Amber Herd glumio i u njenom prvom filmu iz 2014. "Friday Night Lights" je odlučno demantovao aferu sa glumicom.

Iako izgleda više kao prosečan čika iz američkog predgrađa, sa tetoviranim rukama i garderobom kojom dominiraju srebrne kopče na kaiševima, crnea koža i kačketi, on govori kao gospodin sa juga - polako i jako pristojno. Čak su i novinarke koje su ga intervjuislae svedočile o tome kako su postajale jako nervozne jer je Tornton zadržavao svoj pogled na njima beskonačno dugo.

Anđelina Džoli kaže su joj Bilija prvi put opisali kao "sirovu verziju Orsona Velsa" i da je on gruba kombinacija nebrušenih dijamanata i neurotične erudicije.

Bio je toliko siromašan da je jeo pržene veverice

Otac mu je bio učitelj, a majka spiritualista. Rastao je u siromaštvu, u straćari bez struje i vodovoda, a povremeno je za večeru jeo pržene veverice. Nekadašnji bubnjar u rok bendu, radio je u pilani i asfaltirao je puteve pre nego što se preselio u Los Anđeles da bi pokušao da postane glumac i scenarista.

Ima jako mnogo tetovaža, na kojima su i njegove bivše žene i ljubavnice. Pre nego što je počeo da se zabavlja sa sadašnjom ženom prekrio je vidljivu teteovažu "Anđelina" i pretvorio je u anđela pored kojeg piše "mir".

Ima odličan smisao za humor i očaravajući osmeh.

- Oduvek sam znao kako da pričam sa damama. Ne znam zašto, ali od osnovne škole sam se sviđao čak i drugaricama moje mame - rekao je.

Njegova formula za zavođenje?

- Verujem u trčanje kroz kišu kada se sudariš sa osobom koju voliš, i vaše usne krvare jedne po drugima - izjavio je Bili. Da li žene zaista padaju na to?

Svi njegovi brakovi su bili kratki, ali intenzivni. Prvi put se oženio 1978. sa Melisom Li Gejtlin.

- Napio sam se, otišao sam na kuglanje i oženio se - objasnio je. U tom braku je dobio ćerku Amandu, ali je Tornton brak okončao za dve godine. Sa ćerkom nema nikakav kontakt, a ona služi zatvorsku kaznu od 20 godina u Floridi jer je iskasapila jednogodišnje dete, ćerku svoje prijateljice.

Bili se ponovo oženio 1986. sa nepoznatom glumicom Toni Lorens. Žena broj tri je bila Sintija Vilijams, a četiri ruska Plejboj zečica Pjetra Černijak.

Sa njom je dobio dvoje dece koja sada imaju 23 i 22 godine. Černijakova je okončala brak 1997. i otpužila je Bilija za bračno zlostavljanje, što je od poricao.

Posle toga je počeo da se viđa sa zvezdom "Džurasik parka" Lorom Dern, ali ta veza je okončana kada je upoznao Anđelinu. Lora je shvatila šta se dešava kada se Džolijeva pojavila na jednoj žurki sa tetovažom na ramenu na kojoj je pisalo "Bili Bob".

Drakula i Frankšetajn

Anđelina i Bili su se venčali 2000. u Las Vegasu. On je 20 godina stariji od nje. Džolijeva je tada imala 25 i bila je jako aktivna i ekstrovertna. Tornton je bio introvertan i nije voleo da izlazi iz kuće. Ona je već imala reputaciju divljeg deteta koje je koristilo droge, ulazilo u lezbejske veze i privlačio je sadomazohizam. Sve to je kulminiralo kada se udala za Bilija Boba. Nosili su krv oko vrata, on joj je iznad kreveta krvlju ispisao "Till the end of time", verovao je da je reinkarnacija vampira, kupili su repliku električne stolice koju su planirali da stave uz kuhinjski sto. Pričali su otvoreno o svojoj sado-mazo sobi.

Prvu godišnjicu su prosalvili tako što su kupili dva groba, jedan do drugog na groblju u Arkanzasu. Nisu mogli da podnesu razdvojenost, a on je nosio njen veš kada je odlazio u teretanu.

Brak im je trajao dve godine, što je Torntonov standard. Tornton je posle razvoda tvrdio da je ona jednostavno bila previše dobra za njega. S obzirom da je to rekao čovek koji nema probleme sa samopouzdanjem sa ženama, to je zvučalo neubedljivo. Njegova prva žena Melisa je rekla da je Tornton varao Anđelinu.

Posle svega, glumac se odlučio za sigurnu opciju. Upoznao je Koni koja je izrađivala lutke za predstave. Dobili su i ćerku, a ona mu je 2014. postala žena broj šest.

Nedavno je procurila vest da je 2008. bio u šemi sa tadašnjom ženom zvezde "Dosijea X" Dejvida Duhovnija - Teom Leoni i Duhovni je našao njihovu seksi pprepisku u njenom telefonu.

Sada ponovo ubeđuje suprugu da je nedužan povom afere sa Amber Herd. Ne treba da ga čudi ako joj ipak bude bio sumnjiv.

- Evo o čemu se radi kada su žene u pitanju. Ja volim sve žene. Ne volim uvek ono što rade. S vremena na vreme će pokušati da te zaje.u oko nečega, ali prosto mi se sviđaju - rekao je i ujedno objasnio i zašto one vole njega.

Izvor: 24sata