Žena ga prevarila sa drvosečom, a potez hrvatskog fudbalera šokirao svet!

Hrvatski fudbaler i prvotimac „Liverpula“ Dejan Lovren trenutno je u centru pažnje svetske javnosti zbog supruge Anite koja ga je prevarila sa drvosečom. Iako se pisalo da je Anita već konsultovala advokata za razvod, izgleda da je fudbaler rešio sve da oprosti nevernoj supruzi.

.

Dok svetski mediji bruje o preljubi žene fudbalera, afera je dobila je neočekivani obrt. Naime, britanski tabloid "The Sun" piše da je Anita supruga dovezla na trening u Liverpulu svojim „Rendžroverom“, i tom prilikom pokazala srednji prst okupljenim paparacima.

Podsetimo, bračnim problemima Anite i Dejana kumovao je Dario Torbić (25), Anitina simpatija iz tinejdžerskih dana. Kako je 24sata.hr prethodno preneo, neverna supruga već se posavetovala sa jednim zagrebačkim advokatom koji je stručnjak za razvode.

Anita Lovren styleonpoint #anitalovren #dejanlovren #beautiful

Фотографија корисника Wags and Families (@croatianwags) дана

.

Lovrenovo bogatstvo procenjuje se na 36 miliona evra, a Anita se navodno poverila prijateljicama da joj je advokat rekao da bi joj nakon četiri godine braka pripalo najmanje četiri miliona. Pored toga, ona planira da zadrži i kuću na Pagu koju joj je Dejan ranije poklonio.

Prema hrvatskom zakonu, Anita ima pravo na polovinu imovine koju je njen suprug stekao u braku, a na to ne utiče ni ako je preljuba dokazana.

Britanski mediji objavili su i fotografiju Atine kako razgolićena u krevetu grli ljubavnika.

.

Par ima dvoje dece, trogodišnju ćerku Elenu i godinu starog sina Josipa, i nije poznato kome će pripasti starateljstvo.

Ako je verovati pisanjima medija, nije samo Anita prekršila bračna obećanja.

I fudbaler se navodno zbližio sa jednom poznatom voditeljkom, atraktivnom plavušom, sa kojom ju je upoznao njegov venčani kum. Navodno su se sretali u hotelima u Liverpulu, a plavuša se nadala da će Lovren zbog nje ostaviti suprugu.

Te glasine su pogodile Anitu, pa ju je to podstaklo da se javi svojoj staroj simpatiji. Dario i ona počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, pa i da se sastaju, i na kraju da zajedno putuju. Inače, Torbić je dve godine proveo u zatvoru zbog pljačke zlatare u Zagrebu.

.

Izvor: Bulevar.B92