Vole i žene i muškarce: Poznate dame biseksualke

One su neke od najatraktivnijih žena na svetu i mogle bi da imaju svakog muškarca kojeg požele. Ipak, postoji kvaka jer se njima sviđaju i pripadnice istog pola.

.

Megan Foks

U intervjuu časopisu „Esquire“ 2011. potvrdila je da voli i žene i muškarce.

- Ja sam biseksualka i ne dvoumim se oko toga. Ali, istovremeno sam i licemerna jer nikada ne bih izlazila s devojkom koja je biseksualka, zato što to znači da ona spava i sa muškarcima, a muškarci su toliko prljavi da nikada ne bih želela da spavam sa devojkom koja je spavala sa muškarcem.

Megan je nedavno dobila treće dete sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom.

Amber Herd

- Nisam želela da izgleda kao da nešto krijem, rekla je glumica o svom seksualnom opredeljenju.

Podsetimo, ona se trenutno nalazi u središtu skandala zbog razvoda od Džonija Depa, kojeg je optužila da ju je fizički zlostavljao.

Pre njega bila je u vezi s fotografkinjom Tasjom Van Ri.

Anđelina Džoli

- Volela sam žene nekada i spavala sam s njima. Ako znate da volite ženu i želite da je zadovoljite, a posebno ako ste i sama žena, onda znate kako treba da radite određene stvari, rekla je navodno glumica u jednom intervjuu.

U braku je s Bredom Pitom, sa kojim ima šestoro dece.

Dru Barimor

- Da li me žene seksualno privlače? Da, potpuno. Oduvek sam se smatrala biseksualkom. Volim žensko telo, rekla je glumica 2003. u intervjuu za časopis „Contact“.

Pre mesec dana je objavila da se rastaje od trećeg supruga Vila Kopelmana.

Fergi

Pevačica grupe „Black Eyed Peas“ potvrdila je glasine o svom seksualnom identitetu u jednom intervjuu 2009. godine.

S glumcem Džošom Duhamelom u braku je od 2009. i imaju sina Aksla

Amber Rouz

Najveća neprijateljica Kim Kardašijan i bivša djevojka Kanjea Vesta razjasnila je glasine o svojoj seksualnosti u jednom intervjuu.

- Ja sam vrlo otvorena kada je seksualnost u pitanju. Mogu da budem zaljubljena i u ženu i u muškarca. Mogu da pronađem lepotu u svakome, bilo da su mršavi ili puniji, i bez obzira na boju kože i nacionalnost. Ne zanimaju me trojke, orgije i takve stvari.

Izvor: 24sata.hr