Severina u Guči: "Spremite mi svadbarski kupus!"

Srpska snajka Severina Kojić u Guči nastupa 14. avgusta, a nastupu se raduje baš zato što joj je suprug iz Srbije.

.

- Volim što dolazim u Guču, pa meni je suprig iz Srbije, naravno da se radujem što ću pevati pred celim svetom koji se okuplja na saboru. Čula sam da je to veoma lepa varoš, a sam festival odiše pozitivnom energijom, tako da mogu samo obećati fantastičan provod, rekla je Severina za "Blic".

Severina je izrazila želju da na saboru proba svadbarski kupus.

- Ona je tako skromna osoba, rekla je da ne želi nikakav poseban tretman, samo ono osnovno, najnormalnije. „Tamo gde su obični ljudi, tu sam i ja, tako da nemojte se ništa posebno truditi oko mene“, rekla je. i izrazila je želju da proba te saborske specijalitete, među kojima je na prvom mestu svadbarski kupus, kaže organizator koncerta Dobrivoje Marinski.

Severina Kojić sprema spektakl u Guči. Po prvi put izvešće nekoliko pesama koje su aranžirane za sabor, a pratiće je veliki trubački orkestar, specijalno uvežban za varošicu trube.

Severina će u Guču stići u popodnevnim časovima da bi se pripremila za nastup i prošetala varošicom. Da li će biti u pratnji supruga, nije želela da otkrije. Poručila je samo da se masa spremi za dva sata sjajne svirke i zabave koju će Guča dugo pamtiti.

Izvor: Blic

Zar to nije dobar osjećaj? #music #concert #petarpan #makarska #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Фотографија корисника Severina Kojic (@severina) дана