Seksi Šveđanku prati milion i po ljudi na Instagramu: Udaje se za Srbina iz Crne Gore!

Kenza je autorka modnog bloga “Kenzas”, najpopularnijeg modnog bloga u Švedskoj. "Bila sam u Beogradu sa svojim dečkom Aleksom, i moram priznati da je grad prelep", kaže Kenza.

.

Pored toga, Kenza se bavi manekenstvom, a ujedno je i osnivač i kreativni direktor brenda IvyRevel. Na njenom blogu se, pored modnih, mogu naći i teme koje se tiču hrane, putovanja, izlazaka.

Lace tunic from ivyrevel

Фотографија корисника Kenza Zouiten (@kenzas) дана

.

- Bila sam u Beogradu sa svojim dečkom Aleksom i moram priznati da je grad prelep. Nažalost, nisam se dugo zadržavala jer je moj verenik proveo kratko vreme na Svetskom takmičenju u karateu. Nisam upoznala nijednu blogerku iz Srbije, ali bih jako volela", prenosi Espreso.rs Kenzine reči.

Our traditional Midsummer's photo, this year as fiancé and fiancée.

Фотографија корисника Kenza Zouiten (@kenzas) дана

.

- Aleks je Srbin iz Crne Gore. Ja obožavam Crnu Goru. To je jedna od mojih omiljenih letnjih destinacija i tamo odlazim svake godine. Aleks i ja smo se upoznali na jednom modnom događaju, pre šest godina. On je jedna od najboljih i najpažljivijih osoba koje sam i kada upoznala. Znala sam da je on pravi, i zaljubila sam se na prvi pogled. Nikada nisam o ovome pričala, ali ću reći: nas dvoje organizujemo svadbu sledećeg leta.

Yesterday strolling around in the old town. Get the look on my blog kenzas.com

Фотографија корисника Kenza Zouiten (@kenzas) дана

.

Izvor: Espreso

Enjoying our last day here....

Фотографија корисника Kenza Zouiten (@kenzas) дана