Srpska pevačica i reper uplašili goste hotela? "Turisti su panično odlazili na recepciju"

Novopečeni bračni par uživa u vrelim noćima na medenom mesecu, a toliko su bili bučni da su svi znali šta su radili kada su se svetla ugasila...

.

Nakon prve bračne noći u hotelu bivšeg ljubavnika Ćazima Osmanija i susreta s njim, Ana je s mužem otišla u Split na muzički festival "Ringišpil", a tamo su ostavili veliki utisak u hotelu u kojem su odseli.

Naime, novopečeni mladenci su bili toliko bučni tokom seksa da su probudili sve goste!

"Mladi par je bio prilično veseo kad se čekirao na recepciji. Dok smo u sistem unosili njihove podatke, oni su se sve vreme ljubili i grlili. Suprug je Anu grickao po vratu, a ona se smejala", rekao je izvor iz hotela za "Kurir".

To je bio početak burne noći, a u ranim jutarnjim satima hotelom su odjekivali krici. Zaposleni su odmah shvatili o čemu je reč, ali se nekoliko gostiju požalilo.

"Dvoje turista je sišlo do recepcije da se žale na buku i čudne glasove koji dolaze iz sobe iznad njih. Posle su nam rekli da su ih zaposleni uverili da se ništa čudno ne dešava, već da je sobu iznajmio bračni par koji je na madenom mesecu. Goste to nije umirilo, jer su vriska i buka potrajali još nekoliko sati, ali su bar znali da vode ljubav, a ne rat", ispričao je sagovornik.

Izvor: bulevarb92.net