Zamalo da gđa Smit ne bude gđa Pit i to sve zbog Gven Stefani!

Ljubav između Anđeline Džoli i Breda Pita, koja traje 11 godina, mogla je i da se ne dogodi da je slavnu glumicu tada zamenila druga lepotica.

.

Slavni holivudski bračni par Anđelina Džoli i Bred Pit upoznali su se na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Međutim, malo je falilo da umesto Bredove sadašnje supruge u filmu zaigra popularna američka pevačica Gven Stefani i da se jedanaestogodišnji partneri – nikada ne upoznaju.

Bred i Anđelina su zajedno 11 godina, u braku su od 2015, a ova informacija je prvi put isplivala u javnost i to u “The Howard Stern” šouu, kada je lepa Gven otvoreno pričala o tome da je mogla da razdvoji slavni par.

– Bila sam uverena da sam dobila ulogu, imala sam takav osećaj. Išla sam na mnogo audicija. U užem izboru bile smo Anđelina i ja. Bila sam presrećna, mislila sam da je uloga moja i da je to nešto što bi trebalo da probam. Ali, nisam bila previše razočarana kada su mi javili da nisam izabrana. Očigledno je bilo suđeno da to bude Anđelina, zaključila je pevačica hita “Don’t Speak”.

.

Izvor: telegraf