Fotke iz detinjstva

Znate li ko je ovaj nasmejani dečak? Voli da roni i peca, a velika strast mu je i lov. Danas ga gledamo kako "lovi" negativce

Odmalena je zavoleo more i sve radosti koje ono nosi. Sa bratom je naučio da roni, a veoma brzo i da peca. Kako je odrastao, zavoleo je i lov i čini se da danas nema čoveka koji ne zna da je strastveni lovac. 

24.03.2019. - 08:30h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na dnu mora kao doma..Ovako smo poceli bata i ja da ronimo..kamen u krilo pa na dno

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Ovaj nasmejani dečak je Vuk Kostić.

Kako je otkrio na Instagramu, upravo ovako su izgledali prvi koraci dok su učili da rone.  Vuk je nastavio očevim i stopama svog dede, pa je otišao u glumu, a njegov brat odabrao je more i danas je profesionalni ronilac.

Glumačku karijeru započeo je još kao dečak igrajući u nekoliko filmova i u televizijskoj seriji "Otvorena vrata". Već sa šest godina igrao je i u Ateljeu 212 u komadu Dušana Kovačevića "Sveti Georgije ubiva aždahu" u režiji Ljubomira Mucija Draškića. Na televiziji snima drame "Vrenje", "Dom Bergmanovih" i brojne dečje obrazovne emisije i serije za decu: "Knjiga je da se čita", "Jezički zabavnik", "Ogledi iz stila", "Strašna Priča"...

Pohađao je 11. Beogradsku Gimnaziju na Lekinom Brdu. Posle treće godine, upisao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Bio je na klasi sa Nenadom Stojmenovićem, Sonjom Kolačarić, Bojanom Stefanović, Anom Maljević i Goranom Jevtićem. Diplomirao je juna 2001. godine predstavom "Mušica".

Pažnju na sebe skrenuo je filmom "Apsolutnih 100" Srdana Golubovića, koji je postigao izuzetan uspeh u zemlji i inostranstvu.

Danas ga gledamo u seriji "Ubice mog oca".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sta ko je ubica...ja sam ubica..Ninica

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on