Fotke iz detinjstva

Emina Jahović objavila fotku iz detinjstva! Tvrdi da se podvrgla samo jednom estetskom zahvatu, a da li je prepoznajete?

O Emini Jahović se ove godine dosta pisalo, pogotovo nakon objavljivanja razvoda od supruga Mustafe Sandala sa kojim je u braku bila 10 godina. Pevačica je sada objavila svoju fotku iz detinjstva i tako iznenadila i oduševila fanove...
19.09.2018. - 11:07h
View this post on Instagram

İf İ was a boy.. very #tb

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

"Da sam dečak...", napisala je Emina uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a komentari njenih vršnjaka i drugara iz osnovne škole su počeli samo da se nižu. "Ovakve Emine se ja sećam", "Sećam se ovog perioda i odojke" bili su samo neki od komentara...

Poznato je da su Eminu oduvek svi kritkovali da ne želi da prizna da je imala plastične operacije na šta je ona jednom prilikom reagovala:

"Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu estetsku operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini", napisala je Emina na svom Tviter nalogu, piše Blic.rs.