Fotke iz detinjstva

Obožavali ste da je gledate u seriji "Ljubav, navika, panika", a sada je objavila fotku iz detinjstva i sve oduševila (FOTO)

Pogotovo svoje bivše komšije iz Zemuna.
01.06.2018. - 12:01h

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on

Marija Karan poslednjih godina živi i radi u Los Anđelesu, a od pre četiri godine je u srećnom braku sa holivudskom producentom Džoelom Lubinom sa kojim ima sina Marka Lea. Bez obzira na sve, naša poznata glumica se često seti uspomena koje je asociraju na njen život u Srbiji. 

Tako je ovih dana na Instagramu objavila svoju fotografiju iz srednje škole, tačnije iz đačke knjižice, uz koju je napisala i dirljivu posvetu: 

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on

"Bila je zaturena među stvarima moje drugarice, ni jedna ni druga nismo bile svesne toga. Danas smo ponovo stupile u kontakt i smejale se ovoj slici. I ako nečija mama ima moju sliku sa fakulteta, molim da mi javi. I nju sam izgubila. A i drugarica i ja smo se u međuvremenu odselile iz Beograda, ali naše prijateljstvo je opstalo. Ponosna sam", napisala je glumica i dodala haštagove #zemunskagimnazija i #munze.

Ovaj komentar je izazvao posebnu sreću i ponos kod Zemunaca koji su se odmah odazvali u komentarima. 

Marija Karan se proslavila ulogama Iris u filmu "Kad porastem biću kengur", Teodore u "Četvrtom čoveku", Maje u seriji "Ljubav, navika, panika" i druge...

Foto: YOutube Printscreen/Dnevna doza domaćih filmova
Foto: YOutube Printscreen/Dnevna doza domaćih filmova