Nova serija Prve televizije “Igra sudbine” obara rekorde gledanosti u svom terminu emitovanja

Prema zvaničnim rezultatima agencije za istraživanje I merenje TV gledanosti agencije Nielsen Audience Measurement, nova serija Prve televizije "Igra sudbine" bila je ubedljivo najgledaniji program u svom terminu emitovanja sa 24 odsto udela među publikom do 50 godina starosti. Seriju je pratilo više od million gledalaca, a daleko iza toga su se našli programski sadržaji konkurentskih televizija.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Publika je od samog početka zavolela seriju “Igra sudbine” koja iz dana u dan ima sve veći broj fanova. Takođe, Prva televizija bila je I tokom jučerašnjeg dana najgledanija televizija u Srbiji u udarnom terminu gledanosti u datoj ciljnoj grupi.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Osim Igre sudbine, na listi dvadeset najgledanijih programskih sadržaja našle su se I emisije “Exkluziv”, Vesti Prve u 18h, serije “Na granici” i “Urgentni centar” kao I filmski program.

Medijska grupa Kopernikus Corporation ponovo je bila najgledanija na nivou celog dana među publikom do 50 godina prema datim rezultatima merenja.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Hvala vam na ukazanom poverenju, nastavite da pratite naš program. Ne propustite novu domaću, humorističku seriju “Tate” koja je na programu Prve televizije od ponedeljka, 27. januara u 20 časova. Zanimljiva priča o četvorici očeva I njihovim dogodovštinama, nasmejaće vas do suza.