Igra sudbine najgledanija u svom terminu emitovanja: Oko million gledalaca pratilo premijeru ove serije

Jedan od zaštitnih znakova Prve televizije jeste kvalitetan i najgledaniji domaći serijski program. Stoga ne iznenađuje činjenica da je još jedan novitet naše kuće, serija “Igra sudbine” koju je publika sinoć premijerno gledala, zabeležio najviše rezultate gledanosti.

Grafikon 1, foto: Prva TV
Grafikon 1, foto: Prva TV
.

Naime, prema zvaničnim rezultatima agencije za istraživanje I merenje TV gledanosti agencije Nielsen Audience Measurement, prva epizoda ove serije bila je najgledanija u svom terminu emitovanja od 21 čas među publikom do 50 godina starosti. Priča o dve porodice čije su bebe zamenjene nakon rođenja, a istina je otkrivena trideset godina kasnije, ostvarila je 19.7% učešća o gledanosti u udarnom terminu.

Grafikon 2, foto: Prva TV
Grafikon 2, foto: Prva TV
.

Prva televizija bila je I najgledanija u terminu od 20 časova do ponoći u datoj ciljnoj grupi:

Grafikon 3, foto: Prva TV
Grafikon 3, foto: Prva TV
.

Osim Igre sudbine, na listi dvadeset najgledanijih programskih sadržaja našli su se I emisije “Exploziv”, “Na mestu zločina”, Vesti Prve u 18h, serije “Na granici” I “Urgentni centar”.

Medijska grupa Kopernikus Corporation takođe je bila najgledanija na nivou celog dana među publikom do 50 godina prema datim rezultatima merenja.

.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Novu epizodu uzbudljive serije “Igra sudbine” možete pratiti večeras u 21 sat na Prvoj.