Saopštenja

Prva i dalje beleži najveću gledanost

Muzički šou program “Tvoje lice zvuči poznato” ponovo beleži neverovatnu gledanost! I treća sezona privukla je ogromnu pažnju gledalaca, a prvu epizodu sinoć je pratilo oko dva miliona ljudi. TLZP je bila najgledanija emisija u nedelju sa ostvarenim učešćem u gledanosti od 31 odsto, daleko ispred ostalih programa na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina starosti.
07.03.2016. - 14:53h

Prema podacima agencije Nilsen, na listi 20 najgledanijih emisija svih televizija, sedam je emitovano na Prvoj, serije “Andrija i Anđelka” i “Kud puklo da puklo”, emisije “Exkluziv popodne” i “Grand – specijal”, kao i filmovi “Šešir profesora Koste Vujića” i “A sad adio”.

Prva srpska televizija je bila najgledanija i tokom cele prethodne nedelje u večernjem terminu i najgledanija komercijalna televizija na nivou celog dana među publikom do 50 godina starosti. U nedelji premijera gledaoci su prepoznali kvalitetan program i bili uz novu programsku šemu Prve TV i emisije “TLZP”, “Zvezde Granda”, “Život priča”, “Buka i bes”, “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, “Andrija i Anđelka”, “Kud puklo da puklo”, “Sinđelići”, “Moja mama kuva bolje od tvoje”, “150 minuta”, “Exkluziv”, “Exploziv”….

I večeras vas očekuju vaše omiljene serije “Kud puklo da puklo”, “Andrija i Anđelka” i “Sinđelići”, kao i emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem I muškarcima”, zato ostanite uz Prvu! Zahvaljujemo vam se na ukazanom poverenju.