Prva televizija na najpopularnijoj tabli na svetu – „Monopol Srbija 2015“

U okviru obeležavanja 80 godina postojanja jedne od najpopularnijih igara na svetu - „Monopol“, danas je zvanično predstavljeno prvo srpsko izdanje ove omiljene društvene zabave.
01.12.2015. - 15:49h
Polje Prve na tabli Monopola

Naša zemlja je jedna od retkih koja ima nacionalno izdanje igre, a na tabli su se našle znamenitosti koje su glasači iz Srbije ucrtali na novu mapu, kao i najveći brendovi u Srbiji, partneri ovog projekta.
Predstavnici planetarno popularne igre ukazali su čast upravo Prvoj srpskoj televiziji da kao jedan od najprepoznatljivih brendova Srbije, dobije polja na najpopularnijoj tabli na svetu.

„Monopol je igra koja je sigurno svima obeležila dane detinjstva i koja se i dan danas rado igra. Zahvaljujemo na ukazanoj časti, zadovoljstvo je biti deo jednog sjajnog poduhvata kao što je ovaj. Prva televizija jeste najmlađa komercijalna televizija sa nacionalnom frekvencijom ali smo uz dobar tim, veliki entuzijazam kao i izazito društveno odgovorno ponašanje uspeli da postavimo najviše standarde poslovanja na medijskoj sceni Srbije. Postali smo našim konkurentima uzor, i što je važnije, našim gledaocima i saradnicima sinonim za kvalitet. Gledaocima obećavamo da će nas i u Novoj godini gledati bez daha, a partnerima poručujemo da su uz nas na prvom mestu“, rekla je Slađana Paunović, PR menadžer Prve televizije.

Prepoznatljivi brendovi Srbije

Zasluge za specijalno izdanje „Monopol“ table pripadaju Lazaru Vukoviću, direktoru za razvoj „Monopola“ kompanije „Vining muvs“ koja ima licencu za proizvodnju lokalnih izdanja. Polja koja krase nazivi gradova i atrakcija poput Beograda, Novog Sada, Niša, Sirogojna, Đavolje Varoši, figurice sa motivima šajkače i opanka – samo su neke od karakteristike domaće edicije ove igre.

Promociju je podržala i Turistička organizacija Srbije čiji predstavnici ovaj projekat smatraju značajnim u predstavljanju zemlje. Igrače će kroz ovu igru naučiti više o Srbiji, turističkim destinacijama i atrakcijama.

Srbija je četvrta zemlja u svetu koja je danas dobila personalizovanu verziju Monopola.