Saopštenja

Prva.rs među 10 najpopularnijih sajtova u Srbiji

Prema najnovijim statističkim podacima agencije Gemius, koja meri posetu sajtovima, sajt Prva.rs zauzeo je 10. mesto na listi najpopularnijih sajtova u Srbiji tokom oktobra.
27.11.2015. - 12:15h

U periodu od 1. do 31. oktobra, sajt Prva.rs ukupno je posetilo, uzimajući u obzir desktop i mobilne platforme, 767 651 jedinstvenih posetilaca (real users) što ga je rangiralo među 10 najposećenijih sajtova u Srbiji.

Ne treba zanemariti podatak da sajtu Prva.rs veliki broj posetilaca pristupa preko mobilnog telefona. Gemiusov poseban pregled posećenosti sajtova koji upravo računa broj jedinstvenih posetilaca koji su pristupili sajtovima preko mobilnih uređaja, pokazuje da je sajt Prva.rs takođe visoko rangiran, na 10. poziciji sa rezultatom 435 297 jedinstvenih posetilaca.

Podsećamo da je tokom prethodnog obračunskog perioda za mesec septembar, posmatrano po istom kriterijumu - broj jedinstvenih posetilaca, sajt prva.rs zauzeo 13. poziciju na listi najposećenijih srpskih sajtova, tako da je sa najnovijim rezultatom za oktobar, portal zabeležio skok za tri mesta.

Zahvaljujemo našim posetiocima na ukazanom poverenju i verujemo da rezultati jasno pokazuju da portal prati pravi trend nudeći posetiocima širok spektar bogatog i zanimljivog sadržaja: informativnog, zabavnog, magazinskog tipa, ali i sadržaja koji se odnose na program Prve srpske televizije.

Poseban akcenat u sadržaju sajta čini bogata video produkcija domaćih i stranih serija, informativnih i zabavnih emisija (Veče sa Ivanom Ivanovicem, Andrija i Anđelka , Exkluziv, Život priča, Lagalica, Dosije, Exploziv, najnoviji serijal Srpske misterije i drugo).

U narednoj godini sajt Prve biće obogaćen i video saržajima specijalno snimljenim za web publiku.

Zato, budite i dalje na pravoj adresi: www.prva.rs.